שאלות קיץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..

שאלה קטנה,
    בשבוע הבא אני בעלי וקטנה בת שנתיים נוסעים לאילת - באוטובוס מאורגן מטעם העבודה.
    מניחה שזה לא הולך להיות קל, אבל אשמח מאוד לעצות וטיפים מהאמיצות שנסעו באוטובוס עם פעוט.

בלי קשר לפחד מהנסיעה, אני בשבוע 12 להריון השני וחסרת סבלנות בצורה איומה
7 תגובות
עמוד 1
  • היי. יצא לי לנסוע עם שתי פעוטות באוטובוס לאילת אני משערת שאתם נוסעים בשעות הבוקר אני נסעתי בלילה שזה קצת יותר קל. ממליצה לקחת כרית היא תשמש אותכם מאוד כשהקטנה תרדם גם שמיכה קייצית בגלל המזגנים באוטובוס. אם יש לך טאבלט אז מעולה אם לא תמיד יש טלויזיה בפלאפון קחי איזה ספר, משחק, נישנושים כל מה שיכול להעביר לה זמן.חוץ מזה שתמיד יהיו באוטובוס אנשים נחמדים שיעזרו לכם להעסיק אותה. בלי קשר תשתדלי לשתות המוןןןןןן גם אם את מרגישה שאת לא צמאה כשנסעתי לשם בזמן הריון התייבשתי בצורה איומה וביליתי במקום במלון בביה"ח החום שם מטורף עכשיו .חזרתי לפני שבועיים משם אין שם אויר לנשום פשוט ככה. שיהיה בהצלחה נסיעה טובה תהנו ותגיעו בשלום בע"ה
  • אני אקח לה טאבלט כי אני מאמינה שהיא תשעמם קצת בכל אופן.. ולגבי אני מקפידה לשתות המון בבית אז אני אשתה שם עוד יותר.. הפחד הכי גדול שלי זאת התייבשות.
    אנחנו נוסעים לאילת מטעם העבודה שלי עם אנשים מוכרים לי ככה שלא יהיה מצב ממש לא נעים כי עוד אפשר להסתדר ואני מאמינה שאנשים מבינים שילד זה ילד לא?
  • צבעים דפים חוברות צביעה מדבקות...שלוקים ...

]

• יופי מעולה.. ובקשר לאוטובוס ברור אני מאמינה שהרוב שם משפחות ככה שחייבים להבין שילד זה ילד..לאיזה מלון אתם הולכים?
  • מרידיאן

• מלון נהדר
    בנות אמרו לי שבמלון הזה יש יחס חם להורים עם ילדים.
    רק שכבר לא קוראים לו מרידיאן אלא יו-סוויט (סוויטות)

תהנו ונסיעה טובה
  • היינו בו בשלוש השנים האחרונות והוא באמת מעולה ובפעם הראשונה עם הקטנה בשנה שעברה שהייתה בת שנה.
    הם מקסימים והמלון טוב.. זה ששינו לו את השם הבנתי שלא שינה הרבה במלון עצמו והוא נשאר אותו הדבר.

תודה רבה לכולן על העצות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה