לא יכולה לחכות עוד חודששש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף!מה עושים במצב כזה?
    אני כבר משתגעת...
    כל פעם עד שמגיעה התשובה(השלילית)לא מצליחה להתרכז בכלום חוץ מזה..
    ידעתי שזה יכול לקחת זמן עד שנקלטים אבל כבר מיואשת!
    לקחתי גלולות כמעט שנתיים ולא דימיינתי שיקח ככ הרבה זמן עד שזה יקרה! =(
    יודעת שצריך להרגע ולא מצליחה!אני חושבת על זה המוןןן
    אוף!
4 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי. מי כמוני מבינה אותך. אנחנו באותה סירה. אני מרגישה עכשיו את הכאבים שבאים לפני המחזור. עשיתי הבוקר בדיקה ושוב שלילי. לא הצלחתי לעבוד כל היום.
    גם אני שנים שלקחתי גלולות ואם הייתי יודעת שעד כדי כך יתעכב ההריון הייתי מפסיקה הרבה קודם.
    שולחת לך חיבוקים. וצריך הרבה סבלנות ורוגע. עם כל הקושי. ויש קושי רב.
    מקווה ומאחלת לך שחודש הבא תהיה לך תשובה חיובית. ושנתבשר בבשורות טובות בקרוב.
  • בנות יקרות,
    להיכנס להיריון זה אכן לא פשוט כמו שזה נראה ולעיתים צריך לעבוד על זה יותר ממה שחשבנו, וזה בסדר זה גורם לנו להבין עד כמה אנחנו באמת רוצות את זה ומוכנות לזה, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת זה לנסות להיות כמה שיותר אופטימיות ורגועות.
    כשהגוף יהיה מוכן לזה זה יגיע:)

ברור שיש בנות שנכנסות להיריון תוך שניה בלי להתעסק בכל המסביב, אבל לכל דבר יש סיבה ואנחנו צריכות לנסות לקבל הכל לטובה ולדעת שגם אנחנו נהיה בסוף אמהות!
    האם אתן עוקבות בצורה מסודרת אחרי הביוץ?האם אתן לוקחות ויטמינים?
    הרבה חיזוקים, פוריות ורק בשורות טובות!!!!
  • כמה שאת צודקת!
    אמןןןןןןן!!!
  • 14 שנים לקחתי גלולות ואני לא מצליחה להתרכז בכלום חוץ מבתשובה השלילית. מבינה ומחזקת אותך מאחלת לכולנו להחזיק בקרוב אוצר קטן בידיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה