היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תאמת אני קצת בדילמה מצד אחד יש לי חולשה עייפות בחילות וריצה לשירותים במשך כל הלילה בנוסף סביב הפיטמה יש לי נקודות לבנות ורגישות בשדיים ולאט לאט זה משכנע יותר לכיוון הריון אבל מצד שני בגלל שאני בחודש הזה החלטתי להמשיך לנסות ולשחרר את העניין הזה כדי לא להתאכזב אני לא יודעת אם כדאי לעשות בדיקת דם בזמן הקרוב או כמה שיותר קרוב לווסת הבאה
לינוי
8 תגובות
עמוד 1
כמה זמן עבר מהביוץ? אם עבר כבר מספיק זמן ואפשר לקבל תשובה בבדיקה ביתית למה לא לנסות? זה בטוח יוריד מהלחץ... מחזיקה לך אצבעות!!
דניאלה.
אני לא יודעת לבדוק את הזמן הביוץ כי לאחרונה זה לא מסודר וביום חמישי שביצעתי בדיקה ביתית היתה שלילית קצת מבאס
לינוי
איזה לחץ.. נשמע שיש לך סימנים של הריון(הלואי!) בכל מקרה-אם את כן מחליטה לעשות בדיקה ויוצא שלילי(ח"ו) תזכרי שזאת לא חייבת להיות התשובה הסופית!!!!
המון בהצלחההההה
תודה דניאלה על העידוד והתמיכה בהצלחה גם לך ושיהיו רק בשורות טובות אני אלך מחר לעשות בדיקת דם
לינוי
לינוי עשית את הבדיקת דם בסוף??
כן עשיתי בדיקת דם היום בבוקר ובארבע וחצי יהיה לי כבר תשובה
לינוי
לצערי הבדיקת דם הראתה תוצאה שלילית אבל לא נורא נמשיך לנסות וזה יקרה מתישהו