מה כדאי להביא ליולדת?[gift] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני הולכת לבקר חברה שילדה אתמול וממש לא יודעת מה להביא לה..
    זה חברה טובה ולא בא לי להביא משהו פשוט כזה שמקבלים מכל אחד שבא לבקר...
    ונראה לי שלברית אני יקנה לה בגד לתינוק-אז לעכשיו צריכה רעיון אחר!
    מה היה לכן כיף לקבל?
    תודה! דניאלה
9 תגובות
עמוד 1
  • צודקת, כולם בעיקרון מביאים אותו דבר..
    אני קיבלתי מחברה שלי סלסלה גדולה עם קרם גוף לתינוק , סבון לתינוק סט של מברשת ומסרק, גרביים אוברול שמיכה ועוד דברים שבאמת השתמשתי ..
    תלוי מה התקציב, אבל לדעתי הדברים האלה תמיד שימושיים כי במילא כולם מביאים בגדים ..

• אם זו חבירה טובה הייתי משקיעה במתנה לחברה
    תכשיט או שובר לקנית בגדים ...קרמים...
    ולילד הביא משהו קטן

]

• גם אני אהבתי את הרעיון של שושההה גם אני קיבלתי כזה בבכורה שלי ובאמת השתמשתי בהכל ונראה לי שזה מה שאעשה לחברה שגם ילדה עכשיו.
  • אבל אולי היא קנתה כבר את הדברים האלה ??
    אני למשל עשיתי כבר את הקניה וכללתי בה את כל זה .. אם היא חברה ממש טובה אז לשאול אותה מה חסר לה

• כסף או תלושים לחנות תינוקות

מתנות לא שימושיות הן חסרות תכלית,
    רק האמא יודעת מה היא צריכה.
  • לבית החולים תביאי משהו קטן וצנוע ולברית תביאי משהו גדול או אפילו צ'ק.
    היום עושים אירוע על מנת להרוויח כסף, אחרת היו עושים את הברית בבית הכנסת או בבית וזהו.
    אני זוכרת שקיבלנו מלא בגדים לבית החולים ובעלי רץ לכל החנויות להחליף כי זה לא היה הטעם שלנו או שהמידה שגויה.
    אחר כך, כשהיינו כבר למודי ניסיון, חשבנו לעצמנו מה הדברים שאנחנו הכי צריכים בחודשיים הראשונים והדברים הם - טטרות (תמיד צריך זה הולך לכביסה כמעט כל יום), חיתולים ומשחת החתלה. באמת - אלו היו שלושת הפריטים שהכי השתמשנו בהם.
    אז אם את רוצה להיות חברה באמת טובה - תקני להם 2 חבילות של חיתולים במידה הכי קטנה ותאמיני לי הם יעריכו את זה הרבה יותר מאשר בגד...

• בהמשך חמה שמשיח כתבה אם פריזנטציה חשובה לך אפשר לעשות מחבילה אחת עוגת חיתולים ולהכניס שם כל מני דברים.
    Free image hosting by
    htt
  • יש ב-ללין וגם ב-בודי שופ מוצרים מדליקים לתינוקות.
    הייתי קונה לאמא וגם לתינוק מוצרים מפנקים מאותן חנויות.
    אלה דברים שתמיד כיף לקבל!
  • הרבה פעמים כדאי לתת כסף במקום מתנה, ואם כבר מתנה אז לתת או משהו שימושי על בטוח. אני הבאתי לחברה שלי לבית החולים כמה חבילות NB של האגיס וזה חסך לה הוצאה חיונית ואת הטרחה לחפש חיתולים בחנות כשהיא עם התפרים וגם מניקה ולא ישנה... אם את מתעקשת על לתת לה משהו לטיפוח אישי, יש למורז סדרת הריון ואחר לידה מדהימה. ג'ל הפטמות בסדרה מאוד מוצלח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה