מקווה לקבל מחר בשורה טובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני עושה בדיקת דם בטא בבוקר ואחר הצהריים כבר יהיה לי תשובה כבר דרך הרופאה מקווה לשמוע בשורה טובה ואם תהיה תשובה שלילית אמשיך לנסות כי בסופו של דבר זה יבוא מתישהו והפעם אני רגועה לגמרי ולא לחוצה כנראה מהמחשבה שיכול לצאת גם שלילי כדי לא להתאכזב .
    אני גם אלך לבד ככה בעלי לא התאכזב מזה ואם יצא חיובי בע״ה אני אכניס אותו לתמונה

לינוי
13 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לינוי-גישה נהדרת!
    מחזיקה אצבעות ושיהיו רק בשורות טובות!
  • בהצלחה!!! תעדכנייי

מורן
  • תודה רבה אעדכן בשמחה שיהיו רק בשורות טובות

לינוי
  • בטח את בעיצומה של הבדיקה,
    מחזיקה אצבעות;)

• את הבדיקות דם ביצעתי בשבע בבוקר אחרת הייתי מוותרת עלייה כי אני פחדנית בכל הקשור לחיסונים ודקירות חח אבל סיימתי עם זה עכשיו נשאר לי לחכות לתשובה מהרופאה שלי לגבי התשובה

לינוי
  • מחזיקה לך אצבעות ... מחכים לעדכון משמח:-)
  • הי יש עדכון?

מורן
  • יהיה לי תשובה רק בארבע וחצי

לינוי
  • לצערי הבדיקת דם הראתה תוצאה שלילית אבל לא נורא נמשיך לנסות וזה יקרה מתישהו

לינוי
  • מאמי לא נורא! בטוחה שזה יגיע!
    חודש חדש של ניסיונות ואופטימיות לכולנו...
    בהצלחה!!!
  • לא נורא אל תתבסס. עוד שבועיים פעם נוספת ואחרונה!!

מורן
  • מי כמונו יודעות כמה זה מבאס אבל כל הכבוד לך על האופטימיות ועל זה שאת לא נשאבת לצער הזה למרות הקושי!!
    שיהיה בהצלחה בפעם הבאה!!
  • תודה בהצלחה גם לכן עוד שבועיים גם הכל יכול להשתנות אנחנו רק בתחילת החודש

לינוי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה