מקווה לטוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה בנות אחרי 10 חודשים ללא הצלחה הרופא שלח אותי לבדיקת פרופיל הורמונלי.. אתמול בבוקר עשיתי את הבדיקת דם ורק ביום חמישי בבוקר יש לי תור לרופא נשים.. מאתמול אני מסתובבת עם מועקה ופשוט תקוע לי הבכי בגרון.. אני פשוט כל כך מפחדת שיש לי בעיה שאין לה פיתרון.. אני לא רוצה לשתף בזה את בעלי כי גם לו כבר אין מה להגיד.. מה יהיה?????
10 תגובות
עמוד 1
  • ליאל היקרה,
    אל תדאגי כל כך,להיכנס להיריון זה אכן לא פשוט אבל זה יגיע!
    בימינו בזכות הרפואה המתקדמת יש פתרון כמעט לכל דבר,
    היום אפשר להיכנס להיריון גם כנגד כל הסיכויים-בכל גיל-מה שלא היה בעבר.
    עם כל הקושי שבדבר ויש הרבה קושי,הלחץ והתחושות המפחידות
    רק עושות רע, אל תשקיעי מחשבה בדברים הרעים.
    תנסי להיות חדורת מוטיבציה באופן חיובי
    אני בטוחה שעם הרבה אנרגיות חיוביות זה יגיע!
    מאחלת לך הרבה פוריות ובשורות טובות!

• יהיה טוב יקירתי
    אל תיפחדי ואל תכניסי את עצמך ללחץ כזה ... גם אם חס וחלילה יש בעיה תמיד יש פתרונות. תאמיני לי פעם התפללתי שיזהו אצלי בעיה כלשהי כדי לדעת במה לטפל ולא להמשיך סתם לנסות ואכן גילו שיש לי בעיה והיא טופלה וילדתי ילדה מקסימה...
    שיהיו בשורות טובות מותק
  • אני באמת מודה לכן שהגבתן, אני ממש מתוסכלת מקווה לשמוע בשורות טובות
  • אז ככה.. היום הייתי אצל מומחה פוריות והוא נתן לי איקקלומין ובעוד כשבוע וחצי לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד.. אני מקווה שהסיוט הזה יגמר ואני יזכה להגיד בקרוב שאני בהריון..
  • ליאל אל דאגה, יהיה בסדר!
    נסי לשמור על קור רוח ולהתמקד בדברים אחרים ומחשבות חיוביות!!!!
    אני בטוחה שבקרוב מאוד זה יקרה!
  • יהיה בסדר אל תכניסי את עצמך ללחץ ולעצב את צריכה להאמין ולקוות תמיד לטוב !!! הכל יהיה בסדר תנסי להגיד את זה כל הזמן לעצמך!!
    אני כמעט שלוש שנים מנסה להיכנס להריון אז אני קצת מבינה אותך כי אני נכנסתי לסרטים שיש לי בעיה וכל כך הייתי מתוסכלת עד שהבנתי שאני צריכה להיות אופטימית ולקוות רק לטוב..
    בעזרת ה' יהיה בסדר את תיכנסי להריון בקרוב מאוד והעצב יהיה מאחורייך!
    מאחלת לך ולכולנו המון בריאות ואושר :)
  • נשמה שלי, היום לכל דבר יש פתרון ואם תחשבי טוב אז יהיה טוב!!!
    תיכנסי לתהליך הזה בשמחה ובמחשבות חיוביות, אחרת כל נושא ההריון יהפוך למועקה ויאבד מן הקסם שלו, כי זה באמת דבר קסום ונפלא!!

שאלה קטנה: שתית כבר בעבר איקקלומין??
  • קודם כל באמת תודה לכולן על התמיכה זה מאוד עוזר..

שני, זאת הפעם הראשונה שלי.. בגלל זה גם כל החששות.. הלא נודע.. מקווה שבאמת כולנו נשמע בשורות טובות בקרוב..
  • מאמי אני בסבב הראשון שלי שלה איקקלומין נקלטתי :)
    תחשבי חיובי!!

בהצלחה!!
  • מקווה שאצלי יהיה אותו הדבר :) תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה