מחזור שהסתיים וחזר לו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כמו שכתבתי פה בהודעות קודמות-ביום שלישי בשבוע שעבר(24.6) קיבלתי מחזור.זה היה בדיוק 14 יום אחרי הביוץ עפ בדיקת ביוץ בכל אופן.המחזור נמשך בדיוק יומיים...אבל זה רגיל אצלי מאז שהפסקתי גלולות.
    מה שלא רגיל אצלי זה שפתאום אתמול הוא חזר! לא יודעת אם לקרוא לזה חזר בדיוק-אתמול כשהייתי בשירותים וניגבתי היה כתם דם בנייר. ואז שוב נעלם לגמרי. ועכשיו שוב בנייר בלבד כתם דם אבל חלש יחסית...יותר ורדרד כזה(סורי על התיאורים)
    האם זה קרה למישהי פה? זה נורמלי?!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי , אני חושבת שזה לגיטימי לפעמים הגוף משתגע קצת במיוחד לקראת הריון... אצלי המחזור האחרון התחרפן לגמרי דימום עצר ונמשך לסירוגין עד שהפסיק ושבועיים אחרי כבר היה הריון . בכל מקרה תלכי לבדיקות תעשי אולטראסונד למעקב זקיקים כך תראי אם את מבייצת ,ומתי . ותעקבי . השלב הלוטאלי שלך כנראה קצר,בכל אופו מאחלת בהצלחה ... לעיתים גם הגוף משתגע אחרי שימוש ממושך בגלולות אז תחכי שיסתדר
  • מה שגם יכול להיות בסבירות גבוהה זה דימום השתרשות , של הביצית המופרת ברחם ... בהצלחה מאמי
  • השתרשות זה לא לצערי :(
    אבל הייתי אצל רופא נשים שאמר לי בדיוק את אותו הדבר-שזה קורה וזה בסדר...
    תודה מאמי :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה