ייאוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.

חזרתי היום מהרופא לאחר מעקב זקיקים. אחרי נטילת איקקלומין ופריגנובה.
    הוא אמר שהגוף שלי לא מגיב לכדורים. שצריך לעבור לזריקות שהזקיקים לא התפתחו.
    ממש הגעתי לנקודת שבירה והתמוטטות. :(

קרה למישהי שהגוף לא הגיב לכדורים?
5 תגובות
עמוד 1
  • את פרוגינובה לקחתי חודשיים ארבע כדורים ביום, חוץ מלחץ דם מטורף,השמנה מטורפת וכאבי ראש בלתי פוסקים זה לא עשה כלום ,
    לקחתי את זה בגלל רירית דקה והיא רק התפוררה עוד יותר
    בטיפול הקרוב כבר קבלתי בתוכנית זריקות.
    אל תתייאשי זה דרך מסובכת למצוא לכל אחד מה מתאים לגוף שלה.
    בהצלחה
  • בטח שקורה שהגוף לא מגיב לכדורים, ולריקות הוא בטוח יגיב... אל תילחצי זה בכלל לא נורא זה נסבל ולא כואב רק הפעם הראשונה מלחיצה.. אל תישברי עכשיו זה לא הזמן אנחנו מתמקדות רק במטרה אחת!!! תיהיה חזקה בעזרת השם תיקטי מהר

לילוש
  • תודה רבה בנות באמת! מאחלת לכל מי שרוצה להיקלט במהרה!
  • עוד שאלה...אם הזקיקים לא התפתחו מה זה אומר?? שאין ביוץ החודש?
  • אל תתייאשי ממי .. תבטחי בשם הוא מסובב עולמות ברגע. אני באופן אישי לקחתי זריקות והתגובה הייתה חזקה . אני מקווה שיצליח לך .. יש המון נשים עם בעיות דומות לשלך שהצליחו בקלות עם טיפולים להרות . תאמיני .. וזה יקרה . שיהיה המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה