יש דבר כזה משבר גיל חמישה חודשים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר מוטשת ..פיצי לא ישן דקה!! במשך היום נרדם רק עם ציצי .מניחה במיטה ומתעורר
    אמרו לי להחזיק חצי שעה בידיים ואחכ להניח ככה הוא נכנס לשינה עמוקה....בולשיט לא עוזר בשיט! כבר כל הגוף שלי כואב...שלא לדבר על זה שהוא חייב שיהיו לידו תמיד אם לא מיד בוכה...חא נחה לא אוכלת אוףף מה זה?!?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • זה נקרא תינוק
  • גם אצלנו זה ככה, אי אפשר לזוז ממנה, זה לא היה לפני והיא התחילה לקום פתאום בלילה לאכול
    חחח ניראה לי שיש משבר כזה

• אם זה מנחם, אז גם אצלי זה ככה.וככה היה גם עם הגדולה.
    הבייבי ביום - נרדמת רק כשאני שוכבת לידה וגם אז לרוב מתעוררת מאה פעמים ורוצה עוד הנקה..
    חוצמזה היא כל הזמן רוצה ידיים, בשום מקום לא מחזיקה מעמד יותר מחמש דקות..

לעומת זאת בעגלה בחוץ היא יכולה לישון 3 שעות..
    אבל יש דברים שעוזרים כמו מנשא, כמו נדנדה שיש לי שלפעמים בא לה והיא נרדמת בה ולפעמים לא..
    ***הבן שלך אוטוטו יזחל אז הוא ירצה פחות ידיים, את שמה אותו ברצפה עם צעצועים? אם כרגע זה לא ממש מעניין אותו אז כשיזחל הוא יהנה להתעסק עם כל מיני פריטים על הרצפה.
    לגבי השינה שלו, מצטערת להגיד לך שככה זה רוב התינוקות היונקים..רק כשהם נגמלים מההנקה הם מתחילים לישון טוב..
  • גם לאגם היו תקופות שלא נרדמה בכלל ביום. ובלילה חגגה.
    מה שחשוב זה להמשיך בשגרת הרדמה ושינה רגילה ולא לשבור אותה אלא רק לנסות להקל עליהם.
    יועצת שינה אמרה לי לא להרים מהמיטה ולא לגשת עם כל קריאה. לגשת רק אם היא בוכה ורק לנחם אותה.
    אתן לא מאמינות אבל תוך לילה אחד נפתרה אצלי הבעיה.
  • אההה...
    בדיוק...
    מזדהה.

• היי בטטוש
    אולי באמת מוציא שיניים כבר????
    שווה לבדוק

בנוסף ארגיע אותך ואומר שבגיל חמישה חודשים יש קפיצת גדילה
    קפיצות גדילה יש בשלושה שבועות
    חמישה שבועות
    שלושה חודשים
    חמישה חודשים

הבנתי שעל כל תינוק משפיע אחרת