חוזרת מלוויית הנערים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין מילים לתאר כאב של אמא. כאב של אמא שהשקיעה וטיפחה, של אמא שכל כולה היה מכוון לגידול ילדיה ולחינוכם. אייל, היית גאווה להוריך. נראה שגם גיל-עד ונפתלי. יש עוד כל כך הרבה מילים, והן כולן מתגמדות.
    אני יודעת שזה לא קשור כאן לפורום. פשוט לא מבינה איך לב של אמא יכול לשרוד דבר כזה.
9 תגובות
עמוד 1
  • באמת איך?!?!?
    אלוהים שבשמיים......כמה שזה נורא.
    לא נתפס
    לא מתעכל
    כאב גדול משהלב יכול להכיל
  • אני עד עכשיו לא מעכלת , כל זמן חושבת על הבן שלי , כל קשה לראות הורים קוברים ילד .
    /]
  • אני עד עכשיו לא מעכלת , כל זמן חושבת על הבן שלי , כל קשה לראות הורים קוברים ילד .
    /]
  • את מכירה אותם???
    אני גם רציתי ללכת ללויה של אייל הוא גר די קרוב אליי..
    כדי ללכת להרגיש לשתתף.להתעורר.......
    אבל הייתי עם הילדים אחה"צ.
    אם זה היה בוקר.הייתי מפסידה עבודה והולכת.
  • כן, משפחת יפרח הם בני משפחה שלי. אני זוכרת שהוא נולד, את הברית שלו (למרות שהייתי ילדה קטנה, משום מה זה נצרב בזכרוני) ומאז ראיתי אותו בשמחות משפחתיות, בטיולים משפחתיים וכו.. יצא לי להכיר מעט גם את אמו של נפתלי. כולם באמת אנשי עמל וערכים, אציליים. עצוב נורא.
  • וווואי איזה עצוב.....

מות קדושים.......
  • הראש מסרב לחשוב
    והלב מסרב להאמין
    שלא נדע.

יהי זכרם ברוך
    ה' ינקום דמם
    ת.נ.צ.ב.ה

• ת.נ.צ.ב.ה
    קשה קשה עוד עכשיו לעכל, זה בלתי נתפס המעשה האכזרי הזה
    במיוחד אחרי ההשמעה של ההקלטה ממשטרת ישראל
    דייייי פשועים דייי ערבים דיייי אכזריים איך אפשר ככה להרוג בדם קר חפים מפשע, איך????? איך?????????
    ה' שבשמים תשמע את עמ"י שמבקשים כבר גאולה במהרה, ותאמר די לצרותינו
  • אין מילים.
    ביום שהודיעו שמצאו אותם..הוריי היו בחתונה וסיפרו שהרבה אנשים פשוט קמו והלכו הבייתה (גם הם).
    אני חושבת עליהם ללא הפסקה ומקווה שירו בהם ממש בהתחלה, בנסיעה ולא לאחר עינויים.
    הם עכשיו בגן עדן. זה מוות על קידוש ה'.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה