היי בנות חדשה כאן !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• קודם כל לפי מה שאני קוראת ורואה אתן ממש מדליקות ועוזרות אחת לשניה.. ובגלל זה החלטתי להירשם לכאן ((:
    אז ככה, הייתי רוצה לשאול שאלה שדיי לא נשמעת הגיונית אפילו לי אבל כאילו משהו בתחושה ובהרגשה שלי אומר לי שקורה לי משהו..
    אז ככה אני נשואה טרייה , לפני החתונה לא ממש שמרנו אבל לא קיימנו יחסים מלאים (משגל נסוג ? ) בכל אופן קבלתי מחזור שלושה ימים שמילא פד ביום ( נורא נורא מצטערת על התיאורים ) אז השאלה הלא הגיונית שלי היא האם אפשר להיות בהריון ולקבל מחזור?
    הייתי רוצה לשמוע מה דעתכן לפני שאני אקנה בדיקה ואצחק על עצמי כל הדרך לשירותים..

ממש ממש תודה לילה טוב !!!

CHEN ׁ(:
3 תגובות
עמוד 1
  • היי , ברוכה הבאה :)

לא שמעתי על דבר כזה .. אבל אם קיימתם יחסים בזמן הביוץ ( שזה הזמן היחיד שבו ניתן להקלט)
    וניקח בחשבון שאכן נקלטת את יכולה לבצע בדיקת הריון החל מיום לפני האיחור של המחזור .

האתר מפוצץ במאמרים וכמו כן גם באינטרנט יש לא מעט - ממליצה לך להתחיל לקרוא ..
    גם אני חשבתי שידעתי הכל אבל ברגע שהתחלתי לקרוא הופתעתי מהבורות שהייתה לי !!

שיהיה בהצלחה :)

• תודה רבה מקסימה,
    קראתי וזה נורא מבלבל חלק מהפורומים והמאמרים אומרים נחרצות שאין שייכות בין הריון למחזור ..ויש מאמרים שרשום שם שיש בנות שחשבו שקיבלו מחזור וזה לא היה מחזור או משהו כזה..וכן קראתי גם כאן ממש עכשיו באחד הפורמים שהיו הרבה מקרים של הריון שהתחילו בדימומים.

ודווקא כן קיימנו יחסים בזמן הביוץ ..
    זה סתם מסקרן אותי אולי אקנה בדיקה רק כדי להסיר ספק , למרות שכמובן אם זה חיובי אני אפילו יותר מאשמח !

CHEN ׁ(:
  • היי וברוכה הבאה:)
    אחותי גילתה את ההריון שלה וזה התגלה רק אחרי 3 חודשים.
    חודשים ראשונים היא קיבלה רגיל ובחודש השלישי היא קיבלה פעמים מה שגם לה ללכת לגניקולוג לבדוק את הנושא ובסוף התגלה הריון:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה