בדיקת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אחרי כמה ימי איחור אתן ממליצות ללכת לעשות בדיקת בטא ?

paz
14 תגובות
עמוד 1
  • כדאי מאוד לעשות בטא זה הכי מדוייק לדעת מה התשובה
    רק תכיני את עצמך שזה יכול לצאת שלילי במיוחד זה תלוי אם המזור שלך מסודרכי אם הוא לא מסודר גם אם יהיה עיקוב של 10 ימים כמו שקרה לי בסוף קיבלתי וזה היה מחזור

לינוי
  • אחרי איחור של 5 ימים

לינוי
  • כעיקרון את יכולה ביום הראשון של האיחור במחזור אבל בשביל שהבדיקה תצא מדוייקת ואמינה יותר מומלץ לחכות כמה ימים נוספים

בכמה ימי איחור את נמצאת ??
  • בינתיים רק יומיים איחור אבל בדרך כלל יש לי תסמינים לפני מחזור והפעם כלום עם אני לא יקבל על ראשון אז אני ילך לעשות בדיקת דם
    מקווה לטוב ??

paz
  • בדיקת הדם הכי מדויקת-עדיפה על בדיקות היריון ביתיות.
    רעיון טוב לעשות את הבדיקה ביום ראשון-זה מספר ימי איחור מעולה.
    המון בהצלחה!
    תעדכני:)

• כל הכבוד לך על הסבלנות ועל השליטה העצמית!!
    מחזיקה לך אצבעות !!!
  • תודה בנות אעדכן !
    ושני זה שיא הקשה אני מודה זה כל הזמן בראש שלי אבל אני רוצה באמת לחכות כמה שיותר ימים לפני שאני רצה לעשות בדיקת דם כדי שלא יתאכזב למרות שיכול להיות שאני יעשה בדיקת דם והתוצאה תאכזב
    מקווה לטוב ומאחלת לכולן רק טוב !

paz
  • אני בכלל עשיתי בטא יומיים לפני האיחור. היא הייתה 76 שזה בסדר ללפני איחור... והרבה חברות עשו ביום האיחור. לא יודעת אם יש לך למה לחכות :)) בהצלחה!!!
  • טוב אז במחזור הופיע לו ככה שכל מה שנשאר זה להתבאס ולחכות לחודש הבא

paz
  • לא נורא, עוד שבועיים תנסי שוב!
    המון בהצלחה!!!!
  • מאמי בלי להתבעס!!

וזה לא חודש זה רק עוד שבועיים שבהם תוכלי להינות עם בעלך ומהרוווקות שלכם!!
    האכזבה לא יכולה לשחק אצלך תפקיד...

תשתדלי להנות, ובהצלחה!!
  • תודה על העידוד בנות !

paz
  • בנות גם אם הבדיקה הביתית 3 פעמים יצאה חיובית יש סיכון שבדיקת בטא תראה שלילית??
  • ילנה אני לא שמעתי על מקרה כזה, רק על מקרים הפוכים שהבדיקה הביתית שלילית והבטא חיובית... בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה