שירוש איפה תשמעי קול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התגעגעתי אליך
    /]
5 תגובות
עמוד 1
  • דיאנושקה

• מבינה אותך מאמי , בהחלט לא קל , גם אני כבר שבוע מדיכאון מכל סיפור הזה , גם חום עוד מוסיף , מזל שאני בבית לא יודעת איך הייתי שורדת , עוברי גם עשה לי אתמול בלאגנים ,חשבתי שאני עומדת לקבל התקפת לב , החליט בצהריים ליהות בשקט , לא כמו שאני רגילה שהוא מתנהג ,הזקעתי את בעלי היקר ,רצנו למוניטור ,תודה לאל הכל בסדר,רופא ביקש לחזור על מוניטור נוסף היום , את לא מאמינה כמה בכיתי מרוב לחץ ,כל בא שימים יעברו מהר יותר. הבנתי שכבר חזרת הביתה ,את צודקת בהחלט אין כמו בבית ,,אפילו אם קצת קשה , אבל בבית את בעל בית לעצמך ,אף לא משגע אותך עם עצות והערות. מאחלת רפואה שלמה לילדודס , וגם תשדלי לנוח כמה שאת יכולה. נקיונות לא אברחו לשום מקום.
    /]
  • מבינה אותך מאמי , בהחלט לא קל , גם אני כבר שבוע מדיכאון מכל סיפור הזה , גם חום עוד מוסיף , מזל שאני בבית לא יודעת איך הייתי שורדת , עוברי גם עשה לי אתמול בלאגנים ,חשבתי שאני עומדת לקבל התקפת לב , החליט בצהריים ליהות בשקט , לא כמו שאני רגילה שהוא מתנהג ,הזקעתי את בעלי היקר ,רצנו למוניטור ,תודה לאל הכל בסדר,רופא ביקש לחזור על מוניטור נוסף היום , את לא מאמינה כמה בכיתי מרוב לחץ ,כל בא שימים יעברו מהר יותר. הבנתי שכבר חזרת הביתה ,את צודקת בהחלט אין כמו בבית ,,אפילו אם קצת קשה , אבל בבית את בעל בית לעצמך ,אף לא משגע אותך עם עצות והערות. מאחלת רפואה שלמה לילדודס , וגם תשדלי לנוח כמה שאת יכולה. נקיונות לא אברחו לשום מקום.
    /]
  • אגב גם אצלנו בעדה לא נהוג לצאת 40 יום לאחר לידה,אבל בזמן אחרון פחות מקפידים על זה , יש עניין של רופא נשים וטיפת חלב , דווקא בחוץ לארץ הקפידו יותר.
    /]
  • אגב גם אצלנו בעדה לא נהוג לצאת 40 יום לאחר לידה,אבל בזמן אחרון פחות מקפידים על זה , יש עניין של רופא נשים וטיפת חלב , דווקא בחוץ לארץ הקפידו יותר.
    /]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה