תולה תקוות בכל סימן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אנחנו מנסים ואני מרגישה שאני לחוצה מאוד שזה יגיע כבר ונתלית בכל סימן שאולי הפעם זה יקרה (למשל היום אני לא רעבה והבטן לא נותנת לי לאכול כלום - מיד אני מתחילה לקוות).
    מה אתן עושות כדי לא להלחץ ופשוט לתת לזמן לעשות את שלו? אני חייבת להפסיק להתעסק בזה
6 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך חמודה..
    אני אישית מצליחה להעסיק את עצמי יותר בעבודה ( כי אני עצמאית אז יותר קל)
    אבל בעיקר אני הרבה עם אחיותיי המקסימות...
    אני משתדלת שהימים שלי יהיו עמוסים וגדושים ואז אין לי זמן לחשוב על דברים נוספים כמו להיכנס להריון... תנסי למצוא לעצמך משהו או תחביב שאת אוהבת ולהעסיק את עצמך תשתדלי לא להישאר לבד לפרק זמן ממושך כי אז הראש מתחיל לעבוד שעות נוספות!!

בהצלחה
  • עובדת המון (יותר מדי לדעת הבחור) ועדיין, זה כל הזמן באחורה של הראש, לא מצליחה להשתחרר מזה
  • חברים,? משפחה? גרים קרוב??
    מה אוהבת לעשות??

אני למשל ממש אוהבת לנקות..( הזוי וחולני אני יודעת) אבל זה ממש מרגיע אותי בעלי אומר שכשאני מנקה זה כמו טיפול בשבילי.. מעיין טראפיה!!
    וזה עובד מצויין בשביל שני הצדדים...
  • היי
    לדעתי ומנסיוני הדבר היחיד שיעזור לך להפסיק לחפש סימנים זו העובדה שאצלי לפחות כל סימני ההריון התחילו אחרי שבוע 5 או 6 אבל מצד שני ובכל זאת גם אני לפעמים מתחילה לחפש כל מיני דברים שונים ועושה השוואות בין מחזור למחזור זה דבר טבעי אבל אסור להיכנס ללחץ כי למצב הנפשי יש השפעה משמעותית על כל תהליך ההיקלטות...
    בהצלחה מותק
  • תעשי אמבטיה חמה
    תקראי איזה ספר טוב
    תעשי שופינג עם חברה
    תצאי לבתי קפה

תשחררי את הגוף שלך
    ברגע שהגוף שלך יהיה משוחרר את תראי שזה יבוא לבד
    מבלי יותר מדי מחשבות מיותרות!

מאחלת לך מכל הלב שתקלטי במהרה ל9 חודשים תקינים
  • ???? ?????? ?? ????? ?? 6 ???? ??????, ??? ?????? ?????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה