התלבטות על ביטוח בריאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי האם יש כאן מישהי עם ביטוח הראל?
    אני מבוטחת של הכללית ומעוניינת לדעת האם משתלם לעשות גם ביטוח הראל כי הבנתי שמבחינת החזרים הם מאוד משתלמים,מישהי יודעת?
8 תגובות
עמוד 1
  • לי ולילדים יש ביטוח רפואי פרטי בהראל .
    כדי לבחור ביטוח שאילה על מה את רוצה ואל איזה החזרים את מתכוונת ? איזה ביטוח יש לך דרך קופת חולים ואיזה השלמות או כפילויות את רוצה .
    Free image hosting by
    htt
  • יש לי ביטוח של כללית פלטינום והייתי מאוד מרוצה ממנו במהלך ההיריון הזה.
    הבעיה שכבר השתמשתי בכל ה5000 ש״ח של הסל היריון וכנל בעוד 3100 של החזרים על 4 ייעוצים ו2 סקירות.
    ככה שיצא לי החזר של 8100 שזה מלא לפי דעתי.

כעת אני חושבת קדימה ולפי מה שביררתי עד כה
    מגדל -רק בנושא היריון-מבקשים 25 ש״ח בחודש ונותנים החזרים של עד 2500 ש״ח
    הראל -הכי מקיף שלהם-מבקשים 196 ש״ח בחודש ונותנים החזרים יותר מקיפים אך בהיריון עד 3000 ש״ח

אני אשמח אם יש מישהי שעשתה ביטוח בריאות בהתמקדות על ההיריון ותוכל לייעץ לי מה כדאי.
    תודה רבה!!!!!

• אני במאוחדת עשיתי את 2 סכירות _ שקיפות אצל פרופסור אנטבי יצאה 3000 ש"ח . אני במאוחדת ועוד בדיקה שמחליפהב מי שפיר 4200 . על תחליף מי שפיר קיבלתי החזר מהראל 80 אחוז . על הבדיקות אחרות קיבלתי החזר כאילו יעוץ ממיוחדת שיא 3000 ש"ח . ויש לי 4 יועצים כל שנה .
    לשלם עוד 200 ש"ח לכל חודש להראל זה המון מה רק שעשי חשבון כזה תשלמי כמעט 200 ש"ח בחודש גם הם תהיה בהריון כל שנה וחצי יצא לך שתשלמי 3600 ש"ח פרמיה כדי לקבל 3000 ש"ח החזרים ? מה עשית בזה ? ופרימיה עולה עם הגיל ...
    אני כסוכנת ביטוח בביטוח בריאות פרטי קודם כל ממליצה לעשות כרובד ראשון השתלות ותרופות שלא בסל . עם יש כסף פנוי את המשלים שב"ן אם יש הרבה כסף פנוי אז ביטוח בריאות פרטי אבל ביטוחי בריאות בחברות ביטוח 99 אחוז אנשים עושים כדי לקבל מענה לדברים שאין בהם פטרון דרך רפואה ציבורית או פטרון לא מספק . במקרה של הריון זה משהו שרפואה ציבורית כן נותנת מענה ולא רעה . מה עוד שאם בכללית זה 5000 ש"ח בלבד לכל הריונות יחד למה להשאר שם ולא לבדוק מכבי שלי לדוגמא ? אצלי במיוחדת אין סל מיוחד להריון חוץ מבדיקות אבל זכאות ליעוץ מתחדשת כל שנה קלנדרית .
    Free image hosting by
    htt
  • טיקי תודה רבה על תגובתך היא עזרה לי אך אני עדיין בדילמה
    אז ככה
    בכללית מקבלים החזר של 3500 לכל היריון +5000 שח חד פעמי(סל היריון)
    במכבי מקבלים החזר של 3000 לכל היריון
    לכן אני מעדיפה להישאר בכללית
    *גם במכבי וגם בכללית מקבלים 4 ייעוצי היריון בשנה.

לגבי הביטוחים הפרטיים
    הראל/מגדל-נראה לי אותו דבר חוץ מזה שבמגדל מרשים לך לשלם רק על הנספח האמבולטורי בלבד ואז את מקבלת את אותם ההחזרים כמו בהראל בכל מה שקשור להיריון ומשלמת 170 שח פחות כל חודש.
    מה שלא טוב בהראל שהם לא מכסים יעוצי היריון בכלל!!!
    ובמגדל מכסים עד 4 יעוצים.

מצד שני הבדיקת דם במקום מי שפיר שעולה 5300 שח מוכרת על ידי הראל ומקבלים החזר של עד 75 אחוז ובמגדל מקבלים החזר של 700 שח .

לכן אשמח אם יש כאן מישהי שמבוטחת או שעשתה סקר ביטוחים בהתמקדות על היריון ותוכל לעזור לי להחליט מה עדיף:)
    המוני תודות!!!!

• בגדול אין ביטוח בריאות שהוא מכוון הריון . אם גם בהריון השני את מתכוונת לעשות את הבדיקה דם שמחליפה מי שפיר (אני כן עשיתי ומאוד מרוצה ) היתי אולכת על הראל . תחקי בחשבון ישי שם תקופת הכשרה של שנה .רק על זה תיקבלי החזר של כי 4000 ש"ח .
    מיגדל וחברות אחרות הרבה פחות מומלצות בתחום ביטוחי בריאות.
    Free image hosting by
    htt
  • בכל מקרה, בכל אחת מהחברות) אם את כבר בהריון זה לא יהיה רלוונטי להריון הזה.
    רק להריון הבא.
  • כן אני יודעת ההיריון הזה כבר סיימתי עם כל הבדיקות וקיבלתי החזרים אני מדברת על ההיריון הבא:)

• כמו שאמרתי יש תקופת הכרה של שנה . עוד דבר תבררי האם לך או לבעלך יש ביטוח בריאות קיבוצי במקום העבודה .
    Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה