פס חלש מאודד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואם זה פס ממש חלש ליד הפס החזק? זאת אומרת פס שכמעט ולא רואים אותו ?
7 תגובות
עמוד 1
  • אם אכן זה הריון אז למה אין לי סימנים של הריון כמו שכולן מספרות שיש להן? אולי יש לי טיפה עייפות וזהו..
  • היי :)
    חוזק הפס תלוי גם במתי עשית את הבדיקה מהניסיון שלי... אני עשיתי אותה יומיים לפני האיחור והפס היה מאוד חלש - ממש היה צריך לסובב קצת לאור כדי לראות... אבל חברה עם ניסיון אמרה לי שכל ההריונות שלה התחילו בפסים דמיוניים כאלה, ואם הייתי בודקת אחרי האיחור זה היה יותר חזק.
    ממליצה ללכת לעשות בדיקת דם מחר בבוקר.
    לגבי תופעות - אני לא הרגשתי שום תופעות עד שבוע 6, ויש כאלה שגם רק ב8... ויש כאלה שבכלל לא, זה בטח לא אומר אם יש או אין הריון אז אל תדאגי.
    מאחלת לך בהצלחה ותעדכני!!!!

שני

• עשיתי את הבדיקה לפני יומיים והיום היה אמור להתחיל כנראה ולא התחיל עוד .. מקווה שלא יתחיל .
    תודה רבה :)
  • פס זה פס!!! מזל טוב!!! תעשי מחר בבוקר שוב.או מחרתיים.ובראשן בדיקת דם!!!

מורן
  • גם לי היה פס חלש ופס חזק
    בכל אופן כמו שאמרו לך,מומלץ לבצע בדיקת דם בימים הקרובים
    שיהיה לך בשעה טובה
  • פס זה היריון-גם אם אין סימנים
    לא לכולן יש סימנים לי התחילו הסימינים רק מאוחר יותר אחרי שבועיים שלושה
    ממליצה לך בחום לעשות עוד בדיקה או בדיקת דם!
    בשעה טובה!!!!!
  • כמו שכבר אמרו לך- פס זה פס
    מזל טוב
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה