היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור האחרון שלי היה ב21.5 אבל הניסיון היחיד להריון( שגם הצליח למזלי) היה ב14.6 מה שאומר שהביוץ התעכב אצלי.. אז אם נקלטתי ב14.6 מה הוא תאריך הלידה המשוער שלי? יש למישהי מושג?
9 תגובות
עמוד 1
סופרים מהיום שקיבל מחזור, יש פה מחשבון הריון באתר, המשך קל ותקין
25/2/15 לפי המחשבון ולפי החישוב של המחזור האחרון שלך בשעה טובה שיעבור קל ותקין!
אני לא מסכימה עם הגישה שאומרת שסופרים מיום קבלת הווסת. אצלי תמיד הביוץ מאוחר יותר מהרגיל (אחרי 3-4 שבועות ולא אחרי שבועיים). בהריון הראשון הרופא התייחס רק לתאריך הווסת, ולכן העוברית היתה כל הזמן קטנה יותר מגיל ההריון (אבל מתאימה לגיל ההריון האמיתי לפי החישוב הנכון שלי...) בהריון השני הרופא ואני ביחד חישבנו תאריך משוער כי זה היה בערך עשרה חודשים אחרי הלידה הראשונה והמחזורים שלי עדיין היו מאווווווד ארוכים (8-9 שבועות) אז לא היה רלוונטי להתייחס לתאריך ווסת אחרונה. בהריון הנוכחי (טפו טפו) אמרתי בפירוש לרופא שהביוץ שלי היה רק שלושה וחצי שבועות אחרי הווסת, הוא בדק באולטראסאונד והסכים איתי שבאמת החישוב שלי מדוייק וכתב את התאריך ה"מתוקן"
קודם כל מזל טוב. עקרונית סופרים מהתחלת המחזור האחרון שלך, אבל כשהרופא יעשה לך בדיקות ראשוניות, הוא יגיד לך מה גיל ההריון שלך, על פי האולטראסאונד- ותלכי על פי זה. זה ממש לא משנה מתי שכבתם ומתי היה המחזור שלך.
בסופו של דבר, ברוב המקרים הרופאים "מזיזים" את התאריך של המחזור האחרון, על פי מה שנראה באולטראסאונד.
בהצלחה!
המון מזל טוב!!! לי בבדיקת אולטראסאונד הראשונית אמרו שהעובר מתאים לגיל 5 שבועות ולא לגיל 6 שבועות והזיזו לי את תאריך המחזור האחרון בשבוע בטענה שהיה לי ביוץ מאוחר. כך שבבדיקת אולטראסאונד הראשונית תשאלי על גיל העובר ומכך הרופא גם יסיק מסקנות על תאריך ווסת אחרון/תאריך לידה משוער. בהצלחה!!!!
דרך אגב גם לי הזיזו את התאריך של הווסת בגלל שהביוץ שלי גם היה מאוחר קיבלתי מחזור אחרון ב28/9 והוסיפו לי עוד שבועיים זתאומרת חישבו לי לפי תאריך 14/10 לפי מה שהרופא ראה באולטרסאונד
אני קיבלתי ב25/03 והזיזו לי ל19/03. שישה ימים פחות ואני ממשפחת ivf, חשבו שבמקרה הזה זה הכי מדויק והנה יצא שלא כל כך, כי העובר היה בן 6 ימים כשהחזירו והייתי ביום ה5 אחרי ביוץ.
תודה על התשובות:) בינתיים עוד לא ראינו את הבוטן הקטן באולטרסאונד כנראה שבאמת הוא צעיר יותר.. ננסה שוב שבוע הבא..