תוצאות העמסת סוכר 50 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    היום עשיתי בדיקת דם של העמסת סוכר 50 גרם סוכר ענבים.
    לפי הנחיות האחות-לא הייתי בצום ואכלתי לחם עם גבינה כ15 דקות לפני שתיית הסוכר.
    אחרי ששתיתי את הסוכר הסתובבתי בשמש,הלכתי ברגל, טיילתי ואז חזרתי אחרי חצי שעה אל חדר ההמתנה.
    האחות אמרה לי שאסור לי לצאת ולהסתובב ושעליי להישאר מחוץ לדלת שלה .
    כאשר עברה שעה היא לקחה בדיקת דם וכמה שעות אחרי זה קיבלתי תוצאה של :
    GLUCOSE (GTT) 60' 141 mg/dl

האחות גם ציינה בפני שלפי ההפניה במחשב רשום לה לעשות לי את ההעמסת סוכר המלאה של ה 3 שעות - ואז שאלתי אותה אם היא צריכה שאני אלך לרופא לשנות את ההפניה והיא אמרה שלא-שזה אותן מבחנות (מבחנה אפורה) והיא פשוט תעשה את הבדיקה של ה60 דקות ותתעלם מהשאר.

אני קצת מוטרדת מהתוצאה
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל בדר"כ הסוכר שלי בדם בבדיקות דם הוא בין 74-76
    הרופא נשים שלי לא מודאג אבל אולי כדאי לחזור שוב על ההעמסת סוכר ליתר ביטחון?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם הרופא שלך אמר לך מלכתחילה לעשות את ההעמסה של ה - 100 אז זה מה שכדאי שתעשי. זה בווודאי נכון משום שההעמסה של ה - 50 אינה תקינה. אין צורך לחזור שוב על ההעמסה של ה - 50

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה