תפרחת קשה..חייבת עזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות מה שלומכן?
    חייבת עזרה.
    הבת שלי בת שמונה חודשים. היא סובלת מתפרחת חיתולים קשה! מסכנה שלי..כל הטוסיק שלה אדום אש!!!!! מה אני לא עושה??? שוטפת לה עם מים, משאירה את האזור מאוורר, שמה לה מלא משחה נגד תפרחת (בייבי פסטה) ועדיין לא עבר.
    לקחתי אותה לרופא לפני כמה ימים והוא אמר שזה כתוצאה מהשלשולים(היה לה וירוס) שגרמו לצריבה במקום. היום המצב גרוע יותר.

מה אפשר לעשות?
    יש מצב שצריך אסטרואידים?
    יש מצב שזה כתוצאה מהטיטול שלה? החלפתי לה לא מזמן להאגיס בנות. (הכל היה בסדר עם הטיטולים ובאמת שהם מעולים אבל יכול להיות שהיא אלרגית או משהו?)

מה אתן עושות כשיש תפרחת?
    אני אובדת עצותתת
    ובע"ה נעשה ונצליח!!
6 תגובות
עמוד 1
  • הי בובה :) א. יש דבר כזה אלרגיה לחיתולים, מניסיון מר.. תנסי להחליף סוג (לנו יש התנסות מצוינת עם פמפרס.. ורק איתם..) ב. יש משחה בשם אינוטיול, שאין כמוה, אוצי רוצי לקנות. חוץ מזה- מה שאת עושה מעולה. תחליפי בתדירות גבוהה, בלי מגבונים, תשאירי כמה שיותר בלי כלום (קצת פיפי על הרצפה לא יהרוג אף אחד). ובעה יהיה בסדר.
  • ממליצה כמו תמרוש על אינוטיול - מדהים
    ואמבטיית קונפלור
    פשוט לשים 2 כפות בגיגית אמבטיה

• גם לנו היה ניסיון מר עם כוויות בטוסיק בגלל צואה תכופה.
    אז הגננת שלחה אותי לבית מרקחת ספציפי ששם רוקחים משחה מיוחדת בדיוק לדברים האלו. תוך 3 ימים ואני לא מגזימה הכוויה נעלמה והעור התחדש.
    אם את מאיזור חיפה והקריות אני אשלח אותך למקום הזה

• רק שתבינו עם ע הדבר הזה חזרתי לבית חולים . הם השתמשו בהגיס וככל הנראה זאת התגובה שלו היתה . מאז אני עם פמפרס הלבנים ולבד קניתי גם לייף להתנסות וגם היה בסדר . לנו גם אוטניאול עזר . דרך אגב קופא נותן למשחה הזאת מרשם ואז שעולה 16 ש"ח . פעם היה לו אדם בקיפול בגלל החום גם אוטניאול עזר מאוד .
    Free image hosting by
    htt
  • תודה רבה בנות..
    לקחתי את אריאלי שוב לרופא..
    הוא נתן לי משחה שנקראת טבעקוטן.. בנוסף לכך קניתי לה משחה שהומלצה ע"י הרוקחת "בפנטן". תקשיבו זה קסםםם... ב"ה כעבור ארבעה ימים של מריחות בלתי פוסקות המצב מעולההה...

תודה לכולןן...
  • יש לי משחה של ד"ר פישר בצבע לבן על בסיס שמן זית
    משחה מעולהה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה