עד כמה הבדיקה הביתית היא באמת אמינה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים ביצעתי את הבדיקה הביתית של מקלון הזהב וזה הראה לי פס חזק ולצד זה פס חלש מאוד שבקושי רואים אותו..
    והיום ביצעתי את הבדיקה עם חברה אחרת וזה הראה פס חזק ולצידו פס חלש אך ברור מאוד.
    אני כל כך מתרגשת אני לא יודעת אם להאמין שזה בוודאות נכון או בכל מקרה לבצע בדיקת דם.
    השאלה היא אם צריך לבצע את הבדיקה הביתית בזמן מסוים או שזה בסדר בכל שעות היום לבצע?
    בעזרת ה' בקרוב אצל כולן!!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, כל פס זה פס!!!
    מזל טוב, את בהריון!!!

תקבעי תור לרופא שלך ולבדיקת דם בטא!

מאחלת לך הריון תקין ובריא
  • תודה מאמי אני עדיין בשוק אחרי 3 שנים . ברוך ה' שזה הגיע !!!
  • מזל טוב!!!!

מורן
  • בשעה טובה!!!היריון נעים ומהנה!!!!!
  • את מנסה 3 שנים?? זה הריון ראשון???
  • גם גיסתי נקלטה לא מזמן להיריון אחרי 3 שנים!!!!

אין ספק שזה מרגש
    שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת
    המשך היריון תקין וקל ל9 חודשים מלאים!
  • מזל טוב מאמי אומרים שעדיף לעשות בבוקר בפיפי הראשון, אבל לס זה פס ;) אז שיהיה בהצלחה ותעשי בדיקת דם! שימשיך קל ותקין אמן

לילוש
  • כן 3 שנים :( מחר אני אגש לרופא שלי ואלך לעשות בדיקת דם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה