לייבוראייד - מישהי ניסתה ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדובר על נשכן ששמים בפה בזמן הלידה והוא כביכול מפחית את הכאבים של הלידה בעזרת הרפיית השרירים בלסת במהלך הלידה ...
    מי ניסתה ?
    קנתה ?
    שמעה על זה ?

2 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי על זה וחשבתי לרכוש לקראת הלידה. קיוויתי למצוא כאן תשובות לשאלה שלך :(

את ניסית את המוצר בסוף?
  • היי,
    שלום לכולן,
    כן, ניסיתי את הלייבוראיד עכשיו בלידה מספר 3!!! ואין כמו זה!!! שווה כל מחיר!!! היתה לי לידה מדהימה קצרה ופעילה מאד, אחרי ששתי הלידות הקודמות שלי היו ארוכות מאד מעל 5 שעות, הפעם החלטתי לנסות את זה ולא תאמינו מהציר הראשון ועד שהתינוק יצא לקח בדיוק שעה וחצי!!!! כן בדיוק כך!!! כל ציר נשכתי והיה לי מהמם!!!! ממליצה בחום על המוצר הזה , ואת האמת אחרי הלידה החלטתי לשווק את המוצר אז אם אתן מעוניינות לשמוע עוד פרטים ולרכוש את זה צלצלו עכשיו ומיד כדי שלא יהיה לכן מאוחר ותמצאו אתכן כבר אחרי...חבל! 073-7441700. המשך הריון נעים....לאה.

לללל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה