בדיקת ביוץ מוזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    המחזור האחרון שלי היה ב 24.6 והחל מהיום ה 9 התחלתי לעשות בדיקות ביוץ ביתיות.ביום חמישי האחרון בדיקת הביוץ הייתה שלילית.
    אתמול היה לי תור לרופא נשים שבבדיקת אולטרסאונד אמר שהוא רואה שמתחיל ביוץ.איך שחזרתי ממנו עשיתי בדיקה והיא אכן הייתה חיובית. כמובן שהתחלנו לעבוד אתמול :-)
    היום הייתי ממש סקרנית ועשיתי שוב בדיקת ביוץ והיא יצאה שלילית.זה לא מוזר? אני יודעת שברגע שיוצא חיובי אין צורך לחזור עליה וצריך לנסות מאותו יום ועד 3-4 ימים אחרי...אבל אם זה יצא שלילי-מזה אומר? שאתמול היה הביוץ כבר?!
    חפרתי! אשמח אם למישהי יש תשובה :-)
7 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים הבדיקת ביוץ (תלוי בסוג) לא ממש מדוייקת-ברגע שהיא חיובית-בוודאות זה חיובי-זה כנראה פיק הביוץ, אבל גם לי קרה מקרה דומה. כשאנחנו ניסינו להיכנס להיריון היה יום שהיא היתה חיובית ואז שלילית לכמה ימים ואז שוב חיובית מה שהיה ממש מוזר-מסתבר שבאותו חודש היה לי ביוץ מאוחר,בכל פעם שהיא חיובית אני בעד 'להתחיל לעבוד' וגם אם זה יום אחרי ויצא שלילי-לא יזיק.
    אני חושבת בדיעבד שכדאי ליתר ביטחון מהרגע שיש חיובי=תחילת הביוץ, להתחיל לנסות-גם אם יצא שלילי יום אחרי כי יכול להיות שזה ברמה יותר נמוכה אבל עדיין ייקלט או כל מיני השערות אחרות.
    לכן ממליצה לך בחום להמשיך לנסות כמה ימים אחרי הבדיקת ביוץ החיובית הראשונה :)
    מעבר לזה-סתם אמונה לא מדעית, ממליצה לך להרים רגליים מיד אחרי זה מה שאני עשיתי ובוא נגיד שזה לא יכול להזיק:)
    המון המון בהצלחה מקווה לשמוע עדכון חיובי ממך בקרוב!
  • קודם כל תודה!
    התחלנו כמובן לעבוד,ונמשיך בימים הקרובים...השאלה אם יש טעם להמשיך לעשות בדיקות ביוץ?
  • בעקרון אין טעם- אני המשכתי לעשות סתם מתוך סקרנות ואז גם גיליתי את הביוץ המאוחר שהיה, שלא הבנתי איך זה הגיוני, אבל בתכלס אין טעם
    המון בהצלחה!

• תודה :-))
  • בעיניין הלהרים רגליים אחרי...
    אני עושה את זה-אבל באופן כללי תמיד יש לי הרגשה שהכל כזה יוצא ולא מגיע כלום! יש תנוחות שעדיף או משהו שאפשר לעשות?
  • מה עם לנסות לשים כרית מתחת לאגן במהלך ה"עבודה"? שמעתי שזה יכול לעזור
  • אנסה
    תודה :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה