בלאגן שלם אחרי גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 3 חודשים עברתי גרידה בשבוע 13. 30 יום אחרי בייצתי לפי אולטראסונד , עם רירית 7מ״מ ... 5 ימים אחרי הופיע המחזור . 30 יום אחרי שוב מחזור , ביום ה8 למחזור הופיעו באולטראסונד זקיקים קטנים בכל שחלה+ בשחלה השמאלית זקיק 20 מ״מ ורירית 4.7 ללא נוזל. הרופא אמר שמוקדם מידי לבייץ עם רירית דקה כזאת ויש לחזור על הבדיקה שוב, ערכתי שוב מעקב ביום ה12 לביוץ , הופיעו זקיקים קטנים בשני השחלות ללא זקיק מוביל ורירית 5 מ״מ בסך הכל ,כמוכן ללא נוזל . היום זה היום ה 16 למחזור הרופא טען שהחודש לא בייצתי , השאלה היא מדוע היה זקיק אם כך? והאם יש עוד סיכוי לבייץ ? כמוכן למה הרירית דקה כל כך? הייתי חושדת בגרידה אבל חודש אחרי גרידה בייצתי עם רירית 7 מ״מ ( יחסית גדולה) מה הסיבה שאני גם לא נקלטת ? שכל הממצאים מראים על תקינות , ולמה הרופא הסיק שלא בייצתי ? ושאערןך שוב אולטראסונד ?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי סופיה
    קודם כל רוצה לשתף אותך שכם אני עברתי הפלה טיבעית בשבוע 13, לפני 4 חודשים
    אחרי ההפלה עשו לי שאיבה וחודש אחרי זה הכל התחרבש לו- המחסור הביוצים וכו.. וזה לגיטימי לגמרי, תביני, אחרי הפלה או לחלופין הריון הגוף עושה כמו ריסטרט לעצמו, כמו שאנחנו עושים במחשב כשהוא כבר לא עובד!!!
    אז סביר להניח שעוד חודש חודשיים זה יסתדר.
    אבל עדיין ממליצה לך להיות במעקב על זה ולבדוק ביוצים באולטרה סאונד כל חודש!!
    לא סתם הרופא שלך הוא רופא, אבל יכול להיות והוא מפספס משהו, ממה שאני יודעת רירית בעובי 4.7 זה מאוד דק, וגם אם היה ביוץ והזרע היה מצליח להפרות אותה סביר להניח שזה היה נגמר בהריון כימי כי הרירית מאוד מאוד דקה, פעם קראתי בעלון באיזה שהיא מרפאה מאמר על כניסה להריון שאמר שרירית צריכה להיות מינימום 8.1 על מנת שיתקיים הריון ותקין!!

יש לך אפשרות להתייעץ עם רופא אחר?!? תמיד טוב לשמוע חוות דעת שניה..

אני לדוגמא מבייצת ביום 8-10 אבל רירית אצלי מגיעה גם ל10 לפעמים ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה