עזרה- כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפקידה של המרפאה התקשרה להגיד שהגניקולוג שלי אמר לקבוע לי תור דחוף אליו כי כוא ראה בתוצאות שחסר לי ברזל.
    אני עברתי מהגניקולוג הזה, לגניקולוג אחר עקב כך שהגניקולוג הקודם היה זמין שישי כן ושישי לא וזהו. הגניקולוג החדש זמין במהלך כל השבוע משעה 17:00.
    אני חרדה להריון ומפחדת שיקרה משהו!!!
    ללכת לרופאת משפחה שתביא לי מרשם לברזל?
    התור שלי הוא רק ביום שלישי:(
9 תגובות
עמוד 1
  • היי תות,
    חבל שהמזכירה שלו אומרת לך שהוא ביקש "תור דחוף". אם אין לו תור דחוף שפשוט תגיד שתבואי כדי לקבל מרשם לברזל!
    האם את יודעת מה רמת הברזל שלך? אני רואה את התוצאות באתר... ככה תדעי אם זה באמת ממש מתחת לטווח או שסתם המזכירה הרשתה לעצמה להתבטא בחופשיות....
    אני בטוחה שבטווח של כמה ימים אין לך מה לדאוג אבל הייתי שואלת את ד"ר הדר בפורום של השאלות הרפואיות... עדיף אם תוכלי להגיד לו מה הערך בדיוק.
    ואם זה היה מלחיץ אותי אז כן הייתי הולכת גם לרופאת משפחה.. הרופאת משפחה שלי צעירה ועכשיו רק עברה שני הריונות אז היא ממש הייתה אינפורמטיבית ומועילה כשהלכתי אליה בתחילת ההריון.

תעדכני,
    שני
  • רמות הומוגלובין 12.5 לפני חודש הבדיקה הייתה, עכשיו אני רואה שזה כל כך ממזמן.
    מאז ביקשתי עוד בדיקה, מחר אעשה אותה על מנת לראות אם ירד עוד מאז (אני בטוחה שירד לפי איך שאני מרגישה).
    הטווח הוא מתחיל מ12.
  • 12.5 ממה שאני יודעת מחברות זה לא סיבה להילחץ אלא לשים לב ולהתחיל לטפל בעיקר כדי שאת לא תסבלי בהמשך (אני יודעת שהעובר מקבל מה שהוא צריך...). אני אישית הייתי עושה עוד אחת באמת כדי שלרופא בשלישי יהיו תוצאות עדכניות ומחכה עוד יומיים לתור :)

• אחותי נתנה לי בסוף את התור שלה להיום, הוא אמר שלפי הבדיקות דם שעשיתי לפני חודש זה נראה שיש לי אנמיה, מקווה שלא נגרם נזק כזה או אחד לעובר.
    את בטוחה שזה לא משפיע על התינוקי?
    הרופא ישר נתן לי כדורי ברזל זה הדבר הראשון שעשה כשנכנסתי אליו.
  • זה לא משפיע על התינוק. זה משפיע עלייך.
    התינוקי לוקח ממך כל מה שהוא נזקק לו
    את נשארת חסרה.

לי ההמוגלובין בהריון היה 10
    הרופאה אמרה שזה בסדר כי זה תמיד היה הטווח שלי
    הזכירה לי ברזל לא לשכוח שלא ירד יותר.

אחרי הלידה ירד ל-8
    ואני מניקה, גם הנקה לוקחת הכל מהאמא

לא להלחץ מותק
    הכל בסדר

• לברזל לא צריך מרשם , אני גם שותה , אין סיבה ככה להלחץ ,תבקשי פוריק הריון בבית מרקחת. בהצלחה רבה.
    /]
  • שירוש גם לי יצא בבדיקה אחרונה 10.6.
    /]
  • שירוש גם לי יצא בבדיקה אחרונה 10.6.
    /]
  • תודה על העידוד כעת אני רגועה יותר, עכשיו אני גם אקבל עוד ברזל והכל יהיה בסדר.
    מרגו, הרופא נתן מרשם כדי שאדע את השם של הכדורים שאני צריכה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה