כאבים למטה.... ייעוץץץץץ !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני מניחה שאין כאן רופאים אבל אולי יש כאן בנות עם ניסיון...
    כבר חודש בערך שיש לי כאבים למטה.... לא יודעת בדיוק להגדיר... כאבים בנרתיק...כאבים במפשעות...אולי אפילו זה קשור לרצפת האגן... הייתי מס' פעמים אצל רופא נשים אפילו ביום חמישי האחרון אבל הוא בדק והכל בסדר...
    אני תושבת הדרום ואתמול כשהייתה אזעקה הייתי מחוץ לבית... רצתי בשיא המרץ וישבתי כשתי דקות ישיבת צפרדע עד שיחלוף הזעם, יש לציין שמאוד קשה לי לשבת ישיבת צפרדע ובמיוחד לאור העובדה שאוטוטו חודש תשיעי, בקיצור... כשבאתי להתרומם בקושי יכולתי, ומאתמול בערב ועד עכשו כואבבבב לייי... אני הולכת כמו פינגווין.... בקושי זזה... לא ישנתי כל הלילה בקיצור כאבי תופת!!!
    דיברתי בבוקר עם הרופא והוא אמר שהוא צריך לראות.... אולי זה קשור לרצפת האגן וזה כבר בעיה אורטופדית.... הבעיה שאני לא יכולה להתלבש.. מכנסיי נעליים וכו'.... לנהוג גם יהיה לי קשה וגם אם יחליט שזו בעיה אורטופדית.... התורים הם אף פעם לא מעכשו לעכשו.... בקיצור אני לא יודעת מה לעשות
    ובגלל זה אני רושמת לכן את כל זה

קרה למישהי מכן פעם דבר כזה ? למישהי זה מוכר? מה פשר הכאבים הנוראיים האלה ???!!! אוףףףףףף
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
3 תגובות
עמוד 1
  • הכי טוב לכת להיבדק אולי בשעות הערב עדיף ללכת למוקד
    לחץ מאוד ידוע בחודשים האלה זה טבעי ונורמלי
    הרי התינוק לוחץ שם

]

• קשה לי לענות כי לא הבנתי איפה בדיוק כואב לך...
    הכאבים הם רק מההריון או היו גם קודם?
    ואם הרופא בדק וסימן שהכל בסדר, אז לדעתי אין ממה לחשוש

בנוגע להיום שמאד כואב
    אם זה בלתי נסבל הייתי הולכת לבדוק עניינים
    כמו שרינת אמרה...

תרגישי טוב
    מחכות לעדכון

• איזה שבוע את?
    מהכאבים שאת מתארת זה נשמע כמו סימפיזיוליזיס.
    תקראי על זה קצת.
    לצערי סבלתי מזה בשני ההריונות הקודמים, וברור לי שגם בהריון הזה זה יתחיל בקרוב.

שימי לב!!!
    רופאים לנצח יגידו לך שאין מה לעשות עם זה ושרק צריך לחכות ללידה.
    זה לא נכון!!!!!!!!!!
    אפשר ללכת לאוסתיאופת או לפיזיוטרפיסט של רצפת האגן והם יכולים לעזור לך עם זה. כמה שיותר מוקדם - יותר טוב.

תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה