איך יודעים מתי לחכות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    ירדתי מהגלולות לפני כחודש ומאז אנחנו מנסים (יום כן יום לא). אני לוקחת גלולות מגיל 16, אבל המחזור לא היה סדיר לפני (למרות שעבר כ"כ הרבה זמן, אז אני לא יודעת אם יש לזה בכלל משמעות). מחזור אחרון התחיל ב 2.6. איך אני יכולה לדעת אם מאחר לי או שהמחזור פשוט לא סדיר? רק בבדיקה של רופא? מתי כדאי לפנות לרופא?
    תודה!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    גם אני הפסקתי לקחת גלולות לפני בערך 5 חודשים,וגם אני לקחתי גלולות לפחות 8 שנים!
    אני יכולה להגיד לך מהנסיון שלי לפחות-המחזור הראשון אחרי הגלולות הגיע רק אחרי 39 ימים! וזה שאחריו אחרי 36 ואז 34...האחרון שלי הגיע אחרי 28 יום-ככה שנראה לי שזה מתחיל להסתדר.
    מה שאני מנסה לומר זה שיכול מאוד להיות שבחודשים הראשונים יקח הרבה זמן עד שתקבלי שוב,וזה נורמלי. לי רופא הנשים אמר שיכול להיות מצב כזה שבו אפילו לא אקבל ביכלל חודשיים שלושה...
    בכל אופן שיהיה בהצלחה
  • זה אומר שבחודשים הראשונים אחרי גלולות כמעט אי אפשר להכנס להיריון... אני לא יודעת בכלל מתי הביוץ שלי (ואם הוא היה בכלל). כ"כ קיוויתי
  • מאמי זה ממש לא אומר שאי אפשר!
    זה פשוט אומר שקצת יותר קשה לזהות את הביוץ...
    אז אני למשל נעזרת בערכות ביוץ-אני מתחילה לבדוק מהיום ה 9 למחזור בערך.
    אני חושבת שבהתחלה תנסי אולי לא להתעסק בבדיקות וכו...תהנו מהתהליך עם כמה שפחות לחץ והתעסקויות ובדיקות.אבל זו כמובן רק דעתי האישית בדיעבד(אני לא הצלחתי ליישם את זה על עצמי חח)
    אם אתם לא שומרים על ימים נקיים-אפשר כבר מהיום ה 10 או ה 11 להתחיל ביום כן יום לא.
    תראי מה יהיה במחזורים הבאים-הם בטח יתחילו להסתדר.
    ממיטב הבנתי-14 יום אחרי הביוץ במידה ואין הריון,יגיע המחזור. ככה שהחודש הזה תוכלי להעריך פחות או יותר לחודש הבא...זה לא מחייב אבל זה סוג של אינדיקציה.
    מחזיקה לך אצבעות שלא יהיה חודש הבא ואולי תצליחי בנסיונות הממש ראשונים :-)
    אבל אם לא-בחודש הבא כבר תדעי יותר ויהיה קל יותר
  • היי
    גם אצלי המחזורים אחרי גלולות לא היו הכי סדירים,
    ומצטרפת להמלצה - 10 ימים מהמחזור האחרון התחלתי להשתמש כל יום בבדיקות ביוץ. למרות שאני מודה שזה באמת מגביר את הלחץ, בעיקר כשהמחזור ארוך יותר ואז הייתי צריכה לבדוק הרבה עד שזיהיתי... וגם אצלי אגב אף פעם לא היו שני פסים בדיוק אותו דבר אז זה גם הלחיץ אותי נורא - בדיעבד שני פסים דומים זה גם טוב אצלי...
    אבל עם כל זה אני כן ממליצה - כי לי זה עזר ללמוד לזהות בסוף טבעית את הביוץ לפי הפרשות - ואז יכולתי רק לוודא עם הבדיקה, וזה גם נחמד להצליח לעקוב אחרי הגוף שלך, ומדהים איך ברגע ששמים לב זה ברור (לפחות בשבילי הרבה יותר ממה שציפיתי כי אני לא מהשמות לב).

בהצלחה!!!!

שני
  • לפני כמה שנים כשהפסקתי גלולות (בלי קשר ללהיכנס להריון, סתם רציתי להפסיק) לקח לי 5 חודשים רק לקבל את המחזור הראשון. והייתי על הגלולות רק שנתיים. אבל אחרי זה המחזור נהייה סדיר, תמיד בין 28-30 יום. המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר כך לפני. כך שלוקח זמן להורמונים להתייצב. אם הפסקת רק לפני חודש וכבר היה לך מחזור זה טוב. מפה רק תמשיכי לעקוב... בהצלחה!
  • תודה לכולן
    אני כבר ביום ה 44 ואין סימן למחזור. חוץ מנפיחות, כאבי בטן וראש ועייפות (מהם אני סובלת כבר תקופה ארוכה), הוא לא נראה באופק. מתי צריך ללכת לבדוק את העניין, אם בכלל? פשוט ממתינים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה