הרגשה של כמו כאבי מחזור .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שגיליתי ב3 פעמים שבדקתי בבדיקה הביתית הריון.. יש לי כל יום ואני לא צוחקת כמו כאבי בטן כאלה אבל זה לא כאבי בטן זה בחיים לא היה לי מה זה יכול להיות?
    ובחילות והכל אין לי .רק זה מה שיש הלחצים בבטן שזה כאילו כמו כאבי בטן..
    מחר אני אעשה בדיקת בטא ונראה ..
3 תגובות
עמוד 1
  • נשמע מבטיח!! בהצלחה!! תעדכני

מורן
  • היי חמודה
    גם לי קרה כמו התכווצויות כאלה ואת לא רגועה כל היום..
    עד שבוע 9 בערך זה היה נסבל אבל אחר כך ממש לא!!
    כשהלכתי לרופא שלי הוא הסביר לי שהרחם והגידים שמחזיקים נמתחים וגדלים עם ההריון ומזה נובעים הכאבים
    אבל אז הכאבים אצלו גברו וברב טיפשותי לא בדקתי את זה ואחרי 4 שבועות הגיע הדימום והבריון שלי לצערי נפסק..
    אם הכאבים אצלך בלתי נסבלים תלכי לבדוק!!
    אצל כל אישה הכאב הוא אינדיבידואלי בהתאם לכל הסבל שלה וסף הכאב שהיא יכולה לחוות

אל תזניחי!!
    מאחלת לך הריון בריא, תקין וארוך!!!!
  • צר לי לקרוא את זה .שנהיה בריאים!!! זהו העניין הוא שזה לא בלתי נסבל זה נסבל זה כאילו לחצים בבטן אבל זה משהו שהוא לא ממש מפריע לי לחיי היום יום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה