מבולבלת מאוד! עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות אשמח לעזרה
    לפי ת. מחזור אחרון אמורה להיות מחר בשבוע 7. ביום שישי האחרון הופניתי למוקד בשל דימומים ביצעו אולטראסאונד וראו שק הריון קטן שאינו תואם לשבוע שאני אמורה להיות בו ( לא ראו עובר או דופק) תוצאת בדיקת בטא מהיום 313 לפי הטווח שבוע 4 ומתאים לאולטראסאונד שנצפה ביום שישי. איך יכול להיות הפרש של 3 שבועות בין ת. ווסת אחרון לבדיקות בטא ואולטראסאונד???? כמובן שאבדוק את הבטא בתקווה שתכפיל את עצמה אבל אנא עזרו לי להבין האם הגיוני או שההריון אינו תקין ??? האם קרה למישהי ?? אשמח לכל טיפת מידע מהמנוסות
    תודה תודה תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • ניראה לי שהבטא נמוכה לשבוע 7 - אבל אני לא רופאה,
    יכול ליהיות שהיה ביוץ מאוחר, תבדקי שוב להכפלה , בהצלחה
  • קרה לי אותו הדבר בשבוע 6 וכמה ימים, עברתי הפלה בכדורים.
    אבל זה לא אומר שזה המצב אצלך!!!
    תעדכני בהכפלת הבטא!!
  • תודה בנות מחזיקה אצבעות ומקווה לטוב :)
  • בהחלט יכול להיות מצב כזה.
    מה אורך המחזורים שלך?
    הביוץ לא נקבע ע"פ תאריך תחילת הווסת, כלומר - הוא יכול להיות שבועיים אחרי תחילת הווסת ויכול להיות גם ארבעה שבועות אחרי...
    הביוץ הוא תמיד 14-16 ימים *לפני* הווסת הבאה.
    אצלי המחזורים הם של 35 ימים בד"כ, מה שאומר שהביוץ הוא רק ביום ה-21, כך שתמיד גיל ההריון שלי קטן בערך בשבוע מהגיל ש"אמור" להיות לפי ווסת אחרונה.
    בקיצור - אם המחזורים שלך ארוכים - מאוד הגיוני שההריון שלך צעיר יותר ממה שאת חושבת.
    המלצה שלי - חכי עוד שבוע-שבוע וחצי ותעשי שוב אולטראסאונד.

בהצלחה רבה!
  • כמו שהבנות אמרו יכול להיות שהביוץ היה מאוחר
    בהצלחה

]

• מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל זה אפשרי בגדול..
    אצלי היה שבועיים הבדל בין התאריך של המחזור האחרון שלי למה שהראתה בדיקת הדם והאולטראסאונד
    ומה שהרופא עשה זה "להזיז" לי את תאריך המחזור שבועיים קדימה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה