שאלה דחופה לבנות שעברו הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי עברתי הזרעה שלישית אחרי גונל ואוביטרל. יום שבת קיימנו יחסים ומאז יש לי דימומים, כבר 3 ימים. דימום חלש קצת אדום. בערב אני הולכת לבדיקה אצל הפרופסור שלי.
    השאלה שלי אם יש בנות שזה קרה להן? האם זה אומר שהטיפול נכשל? האם יכול להיות שנפצעתי מהקטטר? יש מישהי שזה קרה לה ובכל זאת נכנסה להריון?

7 תגובות
עמוד 1
  • גם אני עברתי הזרעה בשבוע שעבר, ולי היה טיפה דימום באותו יום של הזרעה, ממש קצת
  • אי אפשר לדעת וכדאי להיבדק..
    אצלי אחרי ההזרעה הראשונה היה דימום ומאז כבר 5 ברוך ה' בלי דם בכלל..
    בהצלחה
  • כבר כמה ימים הדימום אצלי
  • לא נראה לי שזה אומר שהטיפול נכשל, כשעושים הזרעה, הרופאים אומרים (לי בכל זאת אמרו) שיכול להיות דימום.
    כמובן שצריך לבדוק את זה, מבחינתי כל דימום שאינו מחזור צריך לבדוק.
    הללואי שזה דימום השתרשות:)
    תעדכני:)
  • סליחה על הבורות... אבל דימום השתרשות יכול להיות יום אחרי הזרעה?
  • הדימום הפך להפרשות חומות מאתמול בערב... ונכון לעכשיו אין כלום.
    בכל מקרה עוד מעט התור לפרופסור.. מקווה שאכן נפצעתי בהזרעה ושהכל בסדר עכשיו ושהטיםול לא נכשל. אמן
  • אכן נפצעתי בהזרעה, תודה לאל הדימום לא מהרחם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה