מנסים רק חודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אנחנו מנסים רק חודש והחודש היו לי ממש סימנים שהייתי ממש בטוחה שזה כבר הצליח ובסוף קיבלתי , המחשבות האלה לא עוזבות את הראש מה עושים????
5 תגובות
עמוד 1
  • אוייי בובה זה לא שאני מזלזלת חלילה בתחושות שלך החודש זה הניסיון השמיני שלי.. קודם כל תהי הכי רגועה בעולם !!תעשי סקס מתוך אהבה, אבל במקביל תעקבי מתי את מבייצת שיהיה לך תיזמון מושלם
    מאחלת לך המון בהצלחה וקליטה מהירה
    וכל דבר שאת צריכה להתייעץ הפורום הזה באמת עוזר ותומך!!!
  • מבינה ומזדהה. גם אני קיוויתי שהחודש זה יקרה, אבל... אני ממליצה לך להיאחז באמונה שכל דבר קורה בגלל סיבה ושאתם תצליחו להיקלט ברגע הנכון עבורכם. בינתיים, תיהני מהדרך בהצלחה!
  • חודש לנסות זה ממש מעט.
    אל תחשבי על זה תעשו סקס מתוך אהבה ולא בגלל
    שאתם רוצים כבר ילד.
    תנסי להרפות את המחשבות האלה ממך.
    תקראי איזה ספר טוב תעשי אמבטיה חמה תנסי להשתחרר
    ברגע שהגוף שלך יהיה משוחרר אני מבטיחה לך שזה יבוא
    שיהיה לך המון בהצלחה ושבעזרת השם תקלטי ל9 חודשים מלאים ותקינים
  • ואיי תודה בנות , האמת שממש לא הייתי בלחץ פשוט היו לי החודש בחילות מטורפות במשך שבוע וחצי היו לי הפרשות (כתמים )חומים מה שבחיים לא היה לי כל מיני דברים שפעם ראשונה חוויתי וזה היה נורא מוזר כנראה כתוצאה מהגלולות :-\
  • היי, ממש מבינה אותך....
    אני הפסקתי את הגלולות אחרי כ-5 שנים והייתי בטוחה שבחודש הראשון ניקלט! אפילו לא הקשבתי לרופא שאמר לי שמבחינתו לנקות את הגוף חצי שנה לפני וזרק עליי סטטיסטיקות על כמה מעט מצליחים ב3 חודשים הראשונים שאחרי... במקום נאחזתי באנקדוטות על חברה של חברה שנכנסה בפעם הראשונה אחרי גלולות 20 שנה וכו' :)
    וגם הייתי בטוחה בחודש הראשון שנקלטתי כי היו לי כל מיני תופעות שלדעתי נבעו בדיעבד מההפסקה של הגלולות.... ולמרות שלקח לנו 4 חודשים שברור לי שזה סבבה כל חודש בכיתי בהיסטריה והיו לי בראש תרחישי אימה....
    אז תהיי חזקה, תזכרי שזה לוקח קצת זמן, וכמו שאמרו לך פשוט תהני!! תצאו, תאכלי סושי, אולי תעשי מסאז' מפנק ואמיתי... ומקווה שיגיע הכי מהר שאפשר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה