כאבים מתחת לחזה / רום הבטן - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות ..
    שבוע 34+4 , אני כרגע כבר חודש בבית עקב צירים מוקדמים בשבוע 31.
    אני מאתמול בבוקר סובלת מכאבים מתחת לחזה וברחם למעלה ( זה נקרא רום הבטן?) גם בישיבה וגם בעמידה .
    לדעתכן אני צריכה ללכת להבדק ? או שזה נורמלי וזה נובע מהצפיפות של העובר ברחם ?
    תודה !
7 תגובות
עמוד 1
  • כאבים מסוג זה מאוד ידועים בשלב הזה של ההריון
    אם את מרגישה שזה מידי תמיד טוב ללכת להיבדק
    לשלול דברים

]

• גם לי זה התחיל לכאוב כבר כמה שבועות
    אבל זה קורה לי בעיקר בישיבה לא בעמידה כי כשאני עומדת זה משתחרר
    זה לרוב נובע בעיקר מהצפיפות של העובר ברחם.
    אבל תמיד טוב ללכת להבדק בשביל השקט הנפשי
    תרגישי טוב
  • סבלתי כמה שבועות מכאב כזה, רק בצד ימין, ממש בצלע, מתחת לחזה.
    זה כאב נורמלי ולצערי אין מה לעשות עם זה חוץ מלחכות שיעבור..
    תרגישי טוב
  • כאבים ברום הבטן יכולים גם להצביע ל"ע על רעלת הריון.
    בדקי באינטרנט תסמינים ותשללי.
    ואם יש חשד קלוש אפילו לכי לאחות
    ARI

25.04.2014
  • שלחתי מייל לרופא שלי .. מקווה מאוד שהוא יראה אותו בזמן הקרוב ויגיד לי מה לעשות ..
    הכאבים עוד לא עברו לי וד״ר ערן בפורום הרפואי נכנס פעם ב.. לענות על שאלות (הוא מייאש אותי)
    בקיצור אני אעדכן בהמשך ..

• את צריכה לזהות אם זה שרירי או "בטני"...
    כאבים בבטן העליונה מצביע על רעלת הריון, בבדיקה פשוטה אצל האחות אפשר לדעת אם הכל בסדר.
  • כשעוד הייתי בהריון אני זוכרת שמישהי סיפרה שהיו לה כאבי רצח בדיוק איפה שאת מתארת.
    אז היא נגשה למיון לבדוק את הנושא ומסתבר שהקטנה שלה עשתה לה עמידת נר בבטן.... פשוט דחפה את הרגליים שלה לתוך הצלעות והריאות של אמא שלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה