-
מזל טוב גדול

-
מזל טובבבבבבב
את רשמית בהריון !!
בשורות טובות :))
-
מזל טוב:)) לדעתי כבר ניתן לראות שק ואפילו אולי עובר:)
קבעי תור לרופא לבדוק הכפלה של הבדיקה. בהצלחה, תעדכני:)
-
יוון אמרתי לך שאת בהריון!!! מזל טוב!!! את כבר בשבוע 5 לדעתי!! או 6!!
מורן
-
אני שמחה אבל אני גם קצת עצובה באתי הבייתה מהעבודה עם כאבי בטן אכלתי ולא עבר ופתאום אני רואה בתחתונים נקודת דם וטיפה הכאבים לא עברו רק אחרי שנחתי קצת זה נהיה לי יותר טוב .. אני מאוד מפחדת :(
-
אני יודעת שזה לגיטימי בתחילת הריון
אבל עם את מרגישה משו לא תקין ודימום מתחזק גשי מהר לבדיקה
שיהיה לך הריון קל תקין וארוך :)
-
היי מותק, תעדכני מה קורה. מחזיקה לך אצבעות. הייתי ממליצה לעשות עוד בטא שתתן אינדקציה. אולטרסאונד בשלב הזה יכול לבלבל כי זה יחסית הריון צעיר.. מחזיקה לך אצבעות!!
-
אני דווקא כן ממליצה לעשות אולטרסאונד, לראות שההריון תוך רחמי ושיש שק עם קוטב עוברי. ואז לקבוע לשבוע 8 לראות שיש דופק. זה מה שאני עשיתי ולדעתי זה הכי נכון.
בהצלחה ותעדכני:)
-
ואגב- כאבי בטן הם סימפטום של הריון גם, עד עכשיו יש לי מלא כאבי בטן תחתונה וכשיש לי אני נחה ושותה מלא מים- זאת הנחיה של הרופא שלי.
לגבי הדימום- זה גם תופעה של תחילת הריון, גם לי היה!! נקודת דם לא אומרת כלום, אבל את חייבת להבדק!!!!
-
קודם כל מזל טוב.. אין טעם לעשות הכפלה... ההריון כבר גדול תלכי לעשות אולטראסאונד שיראו שק כי בבטא מעל 1000 כבר רואים שק.. תנוחי הרבה ואם ימשיך הדימום אז למרפאה דחוף! בכל אופן המלצה שלי ללכת לעשות אולטראסאונד לראות שהכל בסדר בהצלחה!
לילוש
-
אבל איך אפשר לדעת שזה שלב מתקדם אני רק בהתחלה של ההריון .. יש לי כולה 5 ימי איחור ... מישהי יכולה להסביר לי מה זה אומר בטא 4913 זה גבוה מידי או ממוצע ?? הדימום הפסיק לי זה כולה נקודה קטנה של דם ואני מרגישה יותר טוב רק קצת עייפה ..
-
את צריכה ללכת לרופא. מכיוון שלא ניתן לדעת ב100 אחוז מתי היה לך ביוץ אי אפשר לומר האם זה תקין.
-
זה בטא מאוד גבוהה יש מצב לתאומים אצלך?
-
אם המחזור שלך סדיר ואת יודעת שהאיחור הוא 5 יום אז הבטא בסדר. קצת גבוהה אבל אם בייצת מוקדם וההשרשה קרתה בשלב מוקדם אז זה נורמלי. בטא משתנה מאישה לאישה כי זה תלוי בכל מיני פרמטרים והכפלה נותנת אינדקציה טובה יותר. אני אישית המלצתי הכפלה לפני אולטרסאונד כי בשלב הזה שק ההריון יכול להיות ריק או ללא דופק ואת לא תדעי אם זה כי הפלת או פשוט מוקדם מדי. כשהיו לי הכתמות שבוע 6 הכרחתי את עצמי להתאפק עד לאולטרסאונד של שבוע 7 בו נצפה דופק. לא חששתי מהריון חוץ רחמי כי הבטא עלתה יפה בכל ה4 פעמים שעשיתי מה שלא קורה בדרך כלל אם ההריון הוא חוץ רחמי. אבל יש לך איזשהו חשש אז ברור שתעשי. בכל אופן טוב שאין דימום!
-
מה זה אומר הכפלה ?? יש לי חשש כי לפעמים אני מרגישה סימנים להריון ולפעמים לא אז אני מפחדת כי אני לא יודעת למה לצפות .. הרופא משפחה אמר לי היום שהבטא בסדר . זה כנראה נורמלי לשבוע 5
-
בטא אמורה להכפיל את עצמה כל 48 בערך בשבועות האלה. יותר מאוחר ההכפלה יותר איטית ואז כבר בטא לא מבטאת התקדמות הריון אלא רק אולטרסאונד. הכפלה זה אומר לעשות עוד בדיקת דם ולראות אם זה עלה כצפוי. לדוגמא ב4+2 הייתה לי בטא של 500. אחרי יומיים זה היה 1000.
דרך אגב בשבוע 5 נעלם לי הכאב בחזה והרגשת מתיחה של הרחם. הייתי מאוד לחוצה כי עברתי הפלה השנה. אבל משבוע 6 התחילו בחילות וחזרו הכאבים של מתיחת הרחם. וחזה כאב עוד פעם בשבוע 7. הסימפטומים ממש יכולים לשגע לחוצות כמונו. את לא תאמיני איזה מאושרת הייתי כשהקאתי פעם ראשונה! חחחח וגם עכשיו זה משמח אותי..
-
אההה אוקי אני מבינה אני לא יודעת מה להגיד אני חושבת שאם התסמינים נעלמו אז זה לא מסוכן אבל אני אחכה עוד קצת ואעשה בדיקת אולטרסאונד . תודה !! אני שמחה שעכשיו הכל בסדר אצלך .. שיהי לנו בשורות טובות אמןןןןןן

-
היי ילנה
לא הספקתי לעבור על כל התגובות....
קודם כל לדעתי גם עדיף לקבוע תור לרופא ולא עוד בטא... יש הרבה רופאים שיגידו לך שבכלל אין טעם לעשות בטא אחת גם - אין מחזור והבדיקות הביתיות חיוביות אז זה הריון. ד"ר הדר למשל ענה ככה רק השבוע למישהי בפורום, ולאחותי יש 4 ילדים ואף פעם לא עשתה בטא, ועוד חברות שמכירה. אז ברור שכל אחת והסגנון שלה אבל תחשבי גם מה מתאים לך מבחינת לחץ וכמויות בדיקות :)
אני עשיתי הכפלה אבל רק כי בטא ראשונה הייתה 76 יומיים לפני איחור וזה באמת היה מוקדם מאוד.
לגבי זה שהבטא גבוהה- אל תדאגי!! כל הרופאים יגידו לך שעכשיו רק הא"ס קובע!!! אני שאלתי בזמנו בהרבה פורומים וגם את הרופאה שלי כי הבטא שלי הייתה גבוהה וישר חשבתי שאולי יש לי תאומים (לאחותי יש טבעי תאומים לא זהים וזה תורשתי). בסוף זה פשוט הגוף שלי וזהו כנראה.
בהצלחה ותעדכני!!!
-
אה ועוד משהו - אצלי הבטא יותר מהכפילה את עצמה כל יומיים! ושוב זה סתם הלחיץ אותי ובדיעבד מתחרטת שנכנסתי לפינה הזאת בכלל.... אז באמת זה לא מעיד כלום אלא מה שרואים בא"ס.
ולגבי מה שאמרו לך לגבי הסימפטומים שבאים והולכים זה ממש נכון. לפני כמה שבועות התייעצתי בפורום בהיסטריה כי נעלמו לי הבחילות לחלוטין והלכתי להיבדק וכבר היו לי סרטים בראש... ועכשיו הן חזרו בגדול. וככה עם כאביםבחזה וכאבי בטן וכו'....
-
הכפלה זה שהבטא מכפילה את עצמה כל יומיים שלשה. נגיד ביום ראשןן היה בטא 200 אז ביום שלישי הבטא תיהיה 400. ובחמישי הבטא תיהיה 800 וכך הלאה:)