עזרה דחווווף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום סיימתי את הכדורים של האיקקלומין.. ביום ראשון צריך להיות לי אולטרסאונד ובדיקת דם.. מחר לבעלי יש בבוקר בדיקת זרע.. יש לי כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור ובניגוב של הפיפי יש הפרשה רירית שקופה והרבה.. זה יכול להיות ביוץ? מה לעשות? אם בעלי הולך מחר לבדיקת זרע אנחנו לא יכולים לשכב.. מה לעשוווות?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חולה על כל הבנות שרואות שיש מישהי שצריכה עזרה ואף אחת לא עונה.. באמת תודה
  • היי,
    אני לא מומחית גדולה אבל לי זה נשמע כמו ביוץ. אני לא חושבת שזה נורא לחכות לשכב מחר כמה שעות אחרי הבדיקה - אצלי ההפרשות האלה היו מתחילות כמה ימים לפני הביוץ.
    למשל בחודש שנקלטתי - ההפרשות התחילו ביום ראשון ונמשכו עד רביעי, כשרק ביום שלישי הבדיקת ביוץ הייתה חיובית... ובדיוק באותו שבוע הייתי עם סינוסיטיס גמורה וקיימנו יחסים רק בשלישי... אז לדעתי האישית זה בסדר אם נגיד מחר כמה שעות אחרי הבדיקה ואז עוד יומיים עוקבים.
    אבל שוב אני לא רופאה זה רק מהניסיון עם הגוף שלי. ובכל מקרה הבדיקת זרע חשובה ואין מה לעשות...
    בהצלחה!!!
  • היי שני אני שמחה שענית.. בעלי עשה את הבדיקה היום בבוקר וההפרשות כבר נעלמו... אז נגמר הביוץ?? יום שבת שכבנו בפעם האחרונה בגלל הבדיקה אם היה ביוץ אז יכול להיות שנתפס משהו?
  • היי, בכיף!
    שוב מהניסיון שלי הפרשות הן כמה ימים, אבל הן לא כל הזמן נון סטופ, יכול להיות שיותר מאוחר תלכי לשרותים ופתאום שוב תשימי לב... ליתר ביטחון הייתי ממליצה לשכב שוב היום וגם מחר... גם למה לא זה מה שהייתי עושה במקומך.
    אבל בעיקרון אם נגיד שכבתם במוצש והביוץ היה היום אז כן זה יכול להיתפס, יש לי חברה שרצתה בת אז היו שוכבים רק יומיים לפני הביוץ וזה נתפס מעולה (לא שאני מאמינה ממש בשיטות האלה אבל במקרה שלה זה עבד).
    שוב הכל תלוי בגוף שלכם באיכות הזרע וכו'.. מחזיקה אצבעות שהבדיקה תהיה בסדר ותיקלטי מהר!!!!
  • מחר אחרי הבדיקה הכוונה :)
  • אצלי ההפרשות האלה שנראות כמו חלבון של ביצה וגם במרקם כמו חלבון של ביצה, היו ארבע ימים לפני הביוץ. כשהסתיימו ההפרשות האלה רק אז היה לי ביוץ.
    את עושה מעקב זקיקים?
  • הי.האמת שזה לי כמו השתרשות...מתי אמורה לקבל מחזור?

מורן
  • אני ביום ראשון צריכה להתחיל לעשות מעקב זקיקים...
    מורן אני ביום רביעי שעבר סיימתי מחזור..
    מה שכן ההפרשות היו גם מימיות כאלה בצבע שקוף צהוב משהו בסגנון.. וגם אני שמה לב ביומיים האחרונים שכל שניה יש לי פיפי.. זה יכול להיות תגובה לאיקקלומין?
  • לדעתי זה מעיד על ביוץ קרב, או בזמן ביוץ!
    אחרי בדיקת הזרע תקיימו ייסי מין! תמיד יש סיכוי!
    הביצית מחכה בין 24-48 שעות ויש סיכוי ענק!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה