-
ממליצה לך לגשת למיון להבדק
בשביל השקט הנפשי,
בדר״כ דימום לא מעיד על דברים טובים.
אבל אל תלחיצי את עצמך
אם הרופאה שלך לא נמצאת אז תגשי למיון שקרוב אלייך!
שיהיה בהצלחה תעדכני
-
בהתחלה כשהייתי מתאמצת בשירותים, היה יורד לי קצת דם, בכל פעם שהיה לי דימום, הייתי נוסעת למוקד שיראו את העובר אם הוא בסדר. כל פעם שנסעתי למוקד לא ראו כלום, גם לא מצאו את מקןר הדימום וכל פעם שמעתי את שתי המילים ״הפלה מאיימת״ ומאז שקראתי שיש בנות שגם במהלך יחס מין יורד להן מעט דם, אני אומר את האמת, אני נמנעת מלקיים יחסים, ההריון יקר לי וגם בעלי מסכים איתי!
אני לא אומרת לך להמנע, אבל תנסי עד 12 שבועות להמנע ככל האפשר ממאמץ ומקיום יחסי מין.
בקשר לדימום- ללכת להבדק בכל פעם שיש דימום! תמיד טוב שתיהי בשלווה ובשקט! והאמת שזה גם מה שהרופאים מציעים לי. הם אומרים שאם אני לא רגועה, אז להגיע ויבדקו אותי תמיד!
אני מאמינה שזה לא משהו רציני!
תעדכני
-
איזה קופת חולים את?
בכללית זה רופא מיון..זה המקרים דחופים את מגיעה למרכזי בריאות האישה והם מכניסים אותך לרופא הוא עושה אולטרסטונד כדי לוודא שהכל בסדר עם העובר..
בהצלחהה ובשורות טובות
-
איזה קופת חולים את?
בכללית זה רופא מיון..זה המקרים דחופים את מגיעה למרכזי בריאות האישה והם מכניסים אותך לרופא הוא עושה אולטרסטונד כדי לוודא שהכל בסדר עם העובר..
בהצלחהה ובשורות טובות
-
אני בכללית.
עד איזה שעה אפשר לגשת למרכז בריאות האשה?
הם מקבלים רק בבוקר או גם אחה׳צ??
:((
-
אמור להיות שם רופא תורן למקרים דחופים חוץ מהרופאים הרגילים.
בהצלחה!
-
היי, קודם כל אל תילחצי עדיין!! תלכי להיבדק כמו שאמרו לך אבל עד שאת מגיעה לרופא תחשבי חיובי.. שמעתי על בנות שהיו להן דימומים כל השליש הראשון או כל שבועיים וכל אחת והגוף שלה.
לגבי יחסים אנחנו מקיימים כרגיל בלי שום שינוי, ולדעתי מספיק קשה עם כל המצבי רוח והבחילות והכל גם בלי להכביד עוד על היחסים, אבל אם היה לך דימום אז באמת הייתי מפסיקה עד שהרופא היה אומר מה דעתו. אני יודעת שלפעמים הדימום ביחסים הוא בכלל מצוואר הרחם כי הוא מלא בכלי דם וכו'.
תעדכני מה שלומך ותרגישי טוב!!
-
יחסי מין אפשר להמשיך ולקיים כרגיל במידה ואין דימומים או כאבים.
במידה ויש הפרשות ודימומים קלים, מעט כאבים ואי נוחות צריך להמנע מיחסי מין, לפחות לשבוע ואני אישית כמו שאמרו כאן מעליי, הייתי נמנעת עד שהייתי יודעת שההריון חזק ויציב, כך אני עשיתי כשחוויתי דימומים בתחילת ההריון.
בהצלחה.
-
מאיזה איזור את?
אני יודעת שבבקעת אונו יש בקריית אונו ובני ברק עד השעה 6 בערב רופא תורן למקרים דחופים.
תשאלי ב2700*, הם יתנו לך את המספר של המרפאה ותשאלי שם.
בהצלחה
l]
-
-
מה הרופאים אמרו?
-
קרה לי גם.. צריך לגשת מיד למיון. בבית חולים או מרכז הבריאות לאישה.
אנחנו לא יכולים לקיים יחסים מאז..
כי זה נחשב שהצוואר רך...
מבאס אבל עדיף מלקפוץ למיון שוב ולהיות בלחץ..