היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צהריים טובים, אני בשבוע החמישי להריון ולפני שגיליתי שאני בהריון ביצעתי את הבדיקה של התבחין הנשיפה-בדיקת החיידק בקיבה (את הבדיקה ביצעתי יום, יומיים לפני שגיליתי שאני בהריון) וכרגע אני בחששות, האם נגרם איזשהו נזק לעובר או יכולות להיות נזקים בעתיק בגלל הבדיקה? יש לציין כי טרם הגעתי לבדיקה אצל הרופאה וגילוי ההריון הוא לפי בדיקה ביתית שביצעתי. תודה והמשך יום נעים.