בדיקת הריון - האם נחשב כקו שני? דחוף!! בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. הייתי אמורה לקבל מחזור ביום ראשון בלילה, אבל היום, יום שלישי, ועוד לא קיבלתי, לשמחתי.
    עשיתי בדיקת הריון של לייף ויצא קו אחד חזק ואילו הקו השני (שגיליתי אותו 20 דקות אחרי הבדיקה, פשוט בגלל שהתעמקתי יותר בבדיקה) נראה אפילו דמיוני קצת.. כשאני מכוונת את הבדיקה לשמש אני יכולה לראות קו מאוד מאוד מאוד חלש...
    מצורפת תמונה של הבדיקה בקישור למטה - כשמסתכלים בזה מרחוק רואים קו שני חלש מאוד. אשמח אם תגידו לי מה אתן חושבות.

האם זה נחשב כבדיקה חיובית? זה מעיד על הריון?

http://www.siz.co.il/my.php?i=uw4jn3tqokzo.jpg
16 תגובות
עמוד 1
  • בגלל שראית את זה אחרי 20דקות זה לא אמין. צריך אחרי עשר דקות.
    תעשי בדיקת.דם הכי בטוח

• אני לא רןאה את הקו. בכל מקרה זה לא שולל שאת בהריון.
    בדיקת דם הכי אמינה, וזה הבנתי על בשרי שעשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי ובבדיקת הדם יצאה חיובי בטא גבוהה.
    תעדכני:)
  • גם אני לא רואה שום קו
    אבל כמו שאמרו לך מעליי - בדיקת דם הכי אמינה
    שיהיה לך בהצלחה תעדכני
  • הקו ממש לא דימיוני ונראה לעין.
    לפי דעתי הקו מראה על הריון ואני יכולה להגיד לך שהקו הזה הרבה יותר חזק מהקו שהיה לי כשגיליתי על ההריון של הבן הגדול.
    שיהיה בהצלחה
  • ושאר הבנות שלא ראו את הקו תתרחקו מהמסך קצת ואז זה יופיע
  • ראיתי את הקו. אבל זה לא משנה. אחרי עשר דקות יכול להופיע סתם קו בבדיקה. תעשי מקסימום עוד אחת ואחרי חמש דקות תסתכלי טוב טוב. אם יש את הפס החלש הזה סביר להניח שאת בהריון

• אני ראיתי את הקו ...
    ממליצה לעשות בדיקה חוזרת מחק בשתן הראשון או לקבוע תור לבדיקת דם !

• אפשר לומר שזה קו
    אני מאד מבינה אותך שבא לך שיהיה קו, אבל בשביל לדעת בוודאות שזה קו אמיתי לכי לעשות בדיקת דם, או מחר על הבוקר תעשי שוב בדיקת שתן.

מאחלת מכל הלב בהצלחה ומאחלת לך שבאמת יהיה חיובי ןהריון תקין
  • כן אני רואה קו, אבל הוא ממש חלש.
    לדעתי מה שהכי טוב זה בדיקת דם.
    או שתעשי שוב בדיקת הריון עוד יום בשתן של הבוקר.

המון בהצלחה ובשורות טובות!!
  • יש קו חלש וזה מעיד על היריון צעיר.
    כדאי לעשות בדיקת דם כדי לוודא שערכי הבטא תקינים.
    בהצלחה!
  • תעדכנייייייייייייי
  • תודה רבה לכל הבנות שהשיבו!
    לצערי, קיבלתי הבוקר את המחזור החודשי שלי...
    מבואסת מאוד :-(

אבגדה
  • לא נורא, המחזור זה תמיד פתח חדש להתחיל לנסות להכנס להריון:)
    בהצלחה והלוואי שהחודש יהיה החודש:)
  • אני ראיתי את הפס רק אחרי 3 ימים (!!!) וזה אכן אמין - גם אחרי 10 דקות. אני ההוכחה לכך :) חיכית 10 דקות וזרקתי לפח, כי לא ראיתי כלום. אחרי 3 ימים חזרתי לפח שבו זרקתי את המקלון (הפח בשירותים בבית) וגיליתי פתאום קו- סביר להניח שהוא פשוט הופיע אחרי יותר מ-10 דקות. אני חשבתי שזה לא אמין כי עברו כמה ימים, וחשבתי שהחומר הכימי שבודק את ההורמון הריון אולי פעל הצורה שונה.. בקיצור.. אם יש פס - אז יש פס.. מזל טוב :)
    בכל אופן - תנסי "מקלון הזהב". כשעשיתי עם החברה הזאת הקו היה ממש ברור..

• אם היה פס חלש אז הורמון ההיריון נכח בדם.
    זה היה היריון כימי, זה היריון שמסתיים ממש בהתחלה וכמעט שאין איחור במחזור.
    אני חודשיים אחרי היריון כימי נכנסתי להיריון..
    אז בהצלחה
  • אני רואה את הקו השני הוא ממש בהיר.. תחזרי על הבדיקה עוד יומיים בבדיקה ביתית או מחר בבדיקת דם בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה