סימנים סימנים javascript:insertsmilie('[:p]') - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    שאלה לבנות שכבר נכנסו להריון,
    האם לפני האיחור חוויתם סימנים כלשהן?
    אני מדברת על יוא"ב 7 והלאה..
    האם אפשר לחוש בסימנים ביוא"ב מוקדם?

תודה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    יומיים לפני האיחור התעוררתי בלילה מכאבי בטן מטורפים, משהו שלא קרה לי בחיים ממש כאילו נדקרתי שם. זה עבר אחרי כמה דקות ובאמצע הלילה לא הבנתי מה זה וחזרתי לישון...כמה שבועות אחר כך המשכתי להתעורר מכאבי בטן כאלה בלילה אבל קצת יותר חלשים. כנראה הרצועות שנמתחו או משהו.
    בנוסף בדיעבד לא היה בא לי מתוק כמה ימים לפני וזה הזוי
  • לי לא היו שום סימנים!
    ובטח שניתן להרגיש סימנים כבר מיום אחרי הביוץ... תעדכני:)
  • אשמח להצטרף לשאלה כי גם אני אמורה לקבל בתקווה שלא כמובן אבל המחזור שלי מגיע כל 31-35 בערך ומחזור אחרון ששלי היה ב10.6 ועכשיו אני לא יודעת מתי להחשיב את האיחור ובמשך 3 ימים בחילות בבוקר ודקירות קטנות למטה מישהי חוותה משו כזה? ויכולה לומר לי מתי כדי לבדוק הריון במידה ולא יקבל מחזור?
  • תות 27,
    לא ניתן להרגיש סימנים של הריון יום אחרי הביוץ כי הביצית המופרת עדיין לא נקלטה ברחם!!!!
    הגוף בעצמו לא יפריש את הבטא ( הורמון ההריון) כי הוא עדיין לא מבחין בזה!!
    ויש מיקרים גם שהזרע מפרה את הביצית אבל היא לא משתרשת ברחם ויוצאת במחזור..
    סימנים של הריון יכולים להופיע מינימום אחרי שבוע מיום ההפריה!!! זה לאו דווקא אומר מיום הביוץ.. יכול להיות והזרע יפרה את הביצית יום- יומיים אחרי הביוץ.

בהצלחה לכולן בנות,
  • אחותי התחילה להקיא יומיים אחרי הביוץ וככה היה עד לחודש רביעי!!!
    מי קבע שאי אפשר להרגיש?!?!
  • לפי דעתי זה אינדיוידאולי לכל אחת כל גוף מקבל את זה אחרת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה