הזרעות..לפני צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני חדשה כאן ..החלטתי לכתוב כי קצת קשה להחזיק את כל התחושות בבטן, ובא לי לשמוע קצת מהבנות שעברו את זה.
    אני ובעלי ניסינו יותר משנה טבעי ולא יצא מזה כלום, אחרי זה חודש עם איקקלומין, חודש איקקלומין +הזרעה ועוד 2 הזרעות עם פיוריגון ואוביטרל ועדיין כלום.
    לבעלי יש בעיית זרע (תנועתיות ונפח) אבל לא כל כך גרוע לפי מה שהרופא אומר.
    ביום ראשון אני עושה צילום רחם וחושבת אם להמשיך בהזרעות או לבקש לעבור להפריות??? אשמח לקבל קצת עצות
11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תעברי להפריות ( אם יאשרו לך כמובן )
    בIVF אפשר להחדיר את הזרע ישירות לביצית וככה לעקוף את הבעיות הקשורות בזרע
    מוזר לי אבל שעשו לך צילום רחם אחרי/במהלך הטיפולים ולא לפני
  • קודם כל תודה על המענה ,
    הרופא שלי משום מה מהתחלה היה אופטימי מדי, הוא אמר שאם אחרי סיבוב שתיים לא אקלט אז כדאי שאלך לעשות צילום רחם.
    את האמת קיוויתי שלא נגיע להפריוות...קצת מלחיץ אותי התהליך , אבל כנראה שאין ברירה
  • תעשי ניסיון אחרון בהזרעה אם לא הולך תתחילי בבירוקרטיה של הפריות זה לוקח זמן, צריך אישור מהוועדה ויש גם בדיקות שאולי תצטרכי לעשות.9
  • טלי, אני עברתי את כל השלבים של הטיפול ( ועדין עוברת )
    התופעות העיקריות שהיו לי בIVF קודם תחת פרוטוקול קצר ( זה מחזור שני שאני עושה כרגע תחת פרוטוקול שונה ) - מצבי רוח ( רציתי אפילו לברוח מעצמי והמטופלי םשלי היו מסכנים ) עליה במשקל וציסטות בשחלות אחרי הטיפול שדי הציקו לי שבועיים עד שקיבלתי מחזור ( לצערי ... )
    אני לא עשיתי שום בדיקות נוספות במעבר לIVF ובבירוקרטיה התעסק הרופא שלי .
    בהצלחה
  • היי יוליה,
    כמה סבבים של הזרעות עשית?
    נראה לי שאחרי צילום רחם יהיה יותר ברור לאן אנחנו ממשיכים ..
    ושיהיה לך בהצלחה ולכל הבנות שיגיע ההריון המיוחל !!!
  • היי תות,
    יש מצב שבוועדה לא מאשרים להפריות גם אם הרופא שלי מפנה אותנו? וכמה זמן זה יכול לקחת כל הביורוקרטיה ?
    תודה
  • היי, עשיתי מחזור אחד וכרגע אני בפרוטוקול ארוך באמצע,
    שיהיה לכולן בהצלחה
  • הי,
    אני עברתי לIVF לאחר 3 הזרעות (לא מאשרים לפני)
    ברוך השם נקלטתי בסבב הראשון וכעת אני בחודש התשיעי.
    אין מה לפחד מכל התהליך, מדובר בפחות או יותר אותן זריקות ואותו הליך חוץ מעניין השאיבה שהוא ממש בקטנה, הרדמה של 10 דקות, התאוששות חצי שעה ואת הולכת הביתה לנוח.
    אגב לא עשיתי צילום רחם...ולגבי הבירוקרטיה (קופ"ח מכבי) זה לא לקח הרבה זמן. היה לי אישור תוך שבועיים.

המון הצלחה!!
  • הייי טליה אני עשיתי 3 סבבים של הזרעות ואז עברנו להפריה הבירוקרטיה אצלי עברה מהר אישרו לי אחרי 4 ימים לעבור לivf ,
    לגבי צילום הרחם עשיתי ממזמן הרבה לפני ההזרעות גם ויש הרבה אנשים שאומרים שיש סיכויים להיקלט אחרי הצילום כי הוא פותח את המעברים במידה ומשהו סתום שם.. שיהיה בהצלחה

לילוש
  • תודה לכל המגיבות.
    כיף לשמוע שנקלטים מפעם ראשונה ,לפחות זה עוזר לי להיות אופטימית שבהפריות יש יותר סיכוי שזה יצליח.
    את האמת יש משהו שאני כל הזמן חושבת עליו..בשתי הזרעות האחרונות קיבלתי מחזור ביום ה10 אחרי ההזרעה. למה כל כך מוקדם? יש למישהי מושג? הרופא שלי לא כל כך ייחס לזה חשיבות כשאמרתי לו. אבל יש מצב שפספסנו את הביוץ ?
    תודה
  • מהרגע שהרופא מביא לך דפים לוועדה תעמדי לקופת חולים על הראש, אחרי שבוע בערך קיבלתי, אבל באותו היום אמרו לי שחייבים לאשר לי כי בלי הפריות אין לנו כל כך סיכוי להכנס להריון.
    אני הצלחתי בסבב שני, סבב 1- עשיתי זריקות, שאיבה והחזרה סבב שלא צלח, בסבב השני היה לי קפוא אחד, ארטיקון, שהצליח להחזיק מעמד ומקווה שימשיך ככה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה