הריון חוץ רחמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשיש הריון חוץ רחמי יש סימנים כלשהם ?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני הבנתי מהרופא זה שהבטא לא עולה ושיש כאבים שמתמפתלים מכאבי בטן חזקים מאוד !
    בדרך כלל בהריון במיוחד בשליש הראשון יש כאבי בטן כמו של מחזור, זה לא כאבים כאלה, זה כאבים ממש חזקים.
    זה ממה שאני יודעת שכשבאתי לבדוק אם ההריון הוא תוך רחמי אז הרופא הסביר לי.
  • כאבים שמתפתלים מהם!
  • כשיש הריון מחוץ לרחם הבטא לא מוכפלת היא עולה אבל לא בהכפלה, דבר שני יש כאבים לא מוסברים ודימומים אבל הכאב הוא בלתי נסבל משהו מפחיד שאי אפשר לעמוד או להתיישר... כואב כואב כואב...

לילוש
  • היי, מהניסיון שלי, לא היו לי כאבים כן היה לי פעם אחת דימום קצת מוזר אבל בשני לא היה שום סימן, הבטא עלתה לי מאוד מהר (אולי יותר מידי מהר), ובבדיקת אולטראסונד גילו שזה הריון חוץ רחמי.
    הבנתי שיש כאילו שיש להם כאבים ודימומים, בכל מקרה של דימום או כאבים בהריון צריך ללכת להיבדק אצל רופא ולעשות אולטראסונד אם את בשבוע מספיק מתקדם.
    בשורות טובות!
  • ומה קרה אז כשגילית שזה הריון חוץ רחמי אם אפשר לדעת ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה