הביוץ לא מופיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני רכשתי את הבדיקת ביוץ הביתית. אני מבצעת אותה כבר שלושה ימים והביוץ לא מופיע למרות שהמחזור שלי החודשי סדיר-28 ימים משמע הביוץ צריך להופיע אחרי 14 ימים. היום הוא היום ה-14 והביוץ לא מופיע התחלתי את הבדיקה מהיום ה-12.
4 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים הביוץ הוא מאוד קצר, תנסי לעשות 2 בדיקות דיום - בוקר וערב
  • מאמי גם עלי לא עובדות משום מה הבדיקות ביוץ הכי טוב לעשות בדיקה למעקב זקיקים

לילוש
  • מאמי זה שאת מקבלת כל 28 יום לא בהכרח אומר שתבייצי ביום ב 14.
    יש נשים שיש להם ביוץ מוקדם ( כמוני למשל, אני כבר מבייצת ביום ב 10)
    ויש כאלה שמסיימות בין הימים 15-17
    תמשיכי לעשות ולנסות לזהות ביוץ,
    אני אישית לא הייתי מצליחה לגלות אז אני עושה מעקב זקיקים כל חודש, הכי וודאי!!
  • מצטרפת להמלצות להתחיל חודש הבא לנסות מהיום ה10 go vcsheu, כבר ולהמשיך... אני מכירה טוב את התסכול כשלא מצליחים ויום אחרי יום זה שלילי - לי זה כבר עשה סרטים שאולי אין לי ביוץ בכלל... אבל בחודש השני הבנתי את הפואנטה וזה הסתדר.
    ובלי קשר עם או בלי בדיקות ביוץ אנחנו התחלנו לנסות מהרגע שהמחזור נגמר ועד המחזור הבא.. ליתר ביטחון (וגם ככה בעיניי זה לא כמו עבודה או משהו שצריך לתזמן בול, פשוט המשכנו בתדירות הרגילה עם מעט יותר הקפדה לא לפספס גם כשעייפים).
    וכמובן מקווה שתיקלטי החודש ולא תצטרכי את זה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה