תחושות מוזרות אחרי הביוץ דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני מלא זמן מחפשת באינטרנט בנוגע
    לתסמינים או הרגשות אחרי הביוץ במידה ואכן יש היריון?
    מישהי יכולה לספר לי האם ישר אחרי סיום הביוץ הרגישה שאכן היא בהיריון?
    אני מודה מראש לכלל העונות

אדררר
11 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שאני 11 ימים לאחר הביוץ, ויצאו לי מלא פצעים בפנים... מה שלא קורה לי אף פעם... רק לפני מחזור יש לי פצעון

אדררר
  • לי לא היו שום סימנים, מעט לפצעים, אבל לא פצעים רגילים, פצעים שהם שלפוחיות על הפנים. מעבר לכך לא היה שום סימן:)
    חכי לאיחור ותעשי בדיקת דם:) בהצלחה
  • מה שאת מתכוונת לפצעים זה פצעים קטנים עם שלפוחית?

אדררר
  • כן, מכירה מישהי שהיה לה? עד עכשיו יש לי פצעים נוראיים!!
  • זה מה שיש לי עכשיו.
    מקבץ של פצעונים קטנים כאלה... כמו פצעי בגרות... וזה לא קרה לי מלא זמן

אדררר
  • היי אדר,
    לי זה קרה אבל אני לא יודעת אם זה מחייב,
    אני זוכרת שיצאו לי מלא פצעונים מה שלא היה קורה במחזור אולי אחד או שניים במחזור-וזה היה נראה לי מוזר.
    חוץ מזה לא היו לי תחושות שכן היו לבנות אחרות כמו רגישות בחזה וכו
    מאחלת לך המון בהצלחה!!!!
    שיהיו רק בשורות טובות!!!!

• אז זהו שיש לי סליקון אז אני לא יכולה להרגיש... אבל זה מלא פצעונים קטנים יצאו ואני לא צריכה לקבל מחזור עדיין... הביוץ שלי מוקדם. והמחזור צרעך להגיע עוד שבוע ויתרה מכך אני שוטפת את הפנים פעמיים ביום עם סבון אז... איזה מתח חחח

אדררר
  • אדר נשמה
    בשלב שאת נמצאת עוד אין הריון למרות ויתכן שהייתה הפריה.
    את כרגע בשלב שבו הביצית משתרשת ברחם, ורק לאחר שהיא עושה זאת הגוף מזהה שהוא בהריון.

מאמי תלכי עוד 3-4 ימים ואז תבדקי
    מחזיקה לך אצבעות
  • תודה שני.... אני יעדכן גם לטוב (אמן) וגם אם לא יהיה היריון...

אדררר
  • יש עוד מישהי שהרגישה דברים לפני האיחור?

אדררר
  • לי היו יומיים לפני האיחור כאבי בטן מטורפים שהעירו אותי בלילה.. כנראה השתרשות... והם המשיכו כמה שבועות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה