-
לדעתי כן לתת ידיים עד כמה שזה קשה.
אפשר לנסות להעסיק בדברים אחרים אבל לא להשאיר אותו לבכות.
תינוק מבקש את מה שהוא צריך ויש להיות קשובים, עם כל הקושי, זה מאוד זמני. אח"כ כשהן זוחלים הם כבר לא רוצים ידיים.
אם תלכי איתו ראש בראש, הוא יחווה חוסר, וכל הזמן יחפש עוד יותר את החום והידיים.
גם התינוקת שלי כל היום על הידיים וזה באמת לא קל, בעיקר כשגם מניקים, היא בהנקה מלאה ואני גם המוצץ שלה..
תזכרי שזה מצב מאוד זמני.
-
גם אני הנקה מלאה
אבל אם יהיה כל היום בידיים איך ייזחל ? :)
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
את צריכה להרגיל אותו לא להיות כל היום על הידיים.
זוכרת שבהתחלה אמרו לנו לשים את התינוקות על הבטן בזמן עירות ואמרנו שהם מסרבים ורק בוכים?
אז מה יעצו לנו? לשים לפרקי זמן קצרים עד שהילד מתרגל לכך.
אותו הדבר עם הידיים. שימי על השטיח/ספה/מיטה. הוא בטח יבכה. תני לו תעסוקה, תשחקי איתו. גם אם הוא בוכה צריך להתעקש על כך לפחות 2 דק'.
לאט לאט הוא יתרגל ואז תאריכי את פרקי הזמן.
עד היום כשאני מניחה את אגם על הספה/שטיח היא בוכה אבל זה בדיוק ל 5 שניות. אני פשוט נותנת לה להחזיק צעצוע שהיא אוהבת וזה מעסיק אותה לשניות הראשונוץ. כשהא מתרגלת לרעיון היא מתהפכת לכל הכיוונים כאילו אין מחר.
-
גם אצלי מלא על הידיים (ורבאק, זה ילד שלישי)!!! בן כמה התינוק שלך?
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
בן חמישה חודשים.
לא אוהב להיות לבד לשנייה אפילו..
-
אני שמה גם באוניברסיטה, כל פעם היא מחזיקה שם איזה 10 דקות.
חשוב לשים אותו גם באוניברסיטה, או לפרוס לו על הרצפה, תפזרי לו צעצועים.
-
דןןקא הפעם הקפדתי לשים אותו על הבטן ועם בני בגיל 5 חודשים היתי צריכה ללמד להתהפך זה כבר חודש וחצי מהפך חופשי ולפני כי שבועיים למד לזחול. לכן אנחנו רק על הריצפה או מיטה שלו . ככל מקום אחר יגמר לנו בנפילה .
מה שכן הוא אוהב אזקות ( אני מאשדוד ) הוא רק שומע אזקה מתחיל לחייך ומסמן תחקי אותי לידיים וקדימה לממד שם הוא רק על הידיים כולו מבסוט מהעניין.
Free image hosting by
htt
-
תיקי..איזה חמוד
עדיף שיאהב צלילים אחרים ושייגמר כבר!
אני שמה אותו על מזרן וצעועים מסביב אבל אני חייבת להיות איתו אחרת בוכה
למד להתהפך על הבטן עדיין לא על הגב...מחכה שייזחל כבר:)
-
זה לא נורא אם הוא קצת בוכה, לא יקרה לו כלום, ומצד שני, תזכרי שהוא בסהכ מאותת על הצרכים שלו. עדיין את יכולה להקל על עצמך מאד: א. מנשא!!!! זה יכול כל כך להקל עלייך!!! ב. כשאת מרגישה שאת צריכה קצת לנשום, תקחי בייביסיטר, אפילו כשאת בבית, תנצלי כל עזרהשיש באפשרותך..