היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ברוך ה' הגעתי לשבוע 6 עם קצת בחילות שמקבלת באהבה רבה.. יש בעיה אחת וגדולה! אני לא מצליחה לקיים יחסים עם בעלי.. הריח גוף שלו שאני כל כך אוהבת ויכולתי להסניף אותו כל היום עכשיו גורם לי לבחילה.. החשק ירד ל0... והבעל המסכן לא מבין למה.. זה קרה למישהי??? ואם כן מה עשיתן ?
4 תגובות
עמוד 1
היי, לי זה גם היה איזה שבוע שבועיים באזור שבוע 6 באמת... הכרחתי אותו להתקלח לפני וזה דיי עזר. עכשיו כבר חזרנו לשגרה אז אל תדאגי... מקווה שזה זמני אצלך. לי זה ממש חשוב הנושא הזה כי גם ככה אני עייפה נורא רוב הזמן ולאחרונה יש לי ממש מצבי רוח שכמובן יוצאים בעיקר עליו אז לפחות זה מקרב. אגב עד עכשיו הוא שם את הדאודורנט והבושם בסלון ולא בחדר שינה כי אני לא אוהבת כבר ריחות כאלה. שני
תודה שני.. אני ינסה את המקלחת לפני.. מקווה שזה זמני כמו שהיה אצלך
קורה להמון נשים!!! אני זוכרת כמה זה היה קשה לי הייתי שולחת אותו לנקות את הפנים שלו כל הזמן נשיקה על הלחי לא יכלתי לתת לו מסכן הוא מסכנה אני זה עובר מקחלת או קרם גוף שאת אוהבת
בהצלחה ARI
25.04.2014
אני ממש סבלתי מריחות ברמה אחרת, הכל! הריח של הארונות מטבח הייתי מהסלון מזהה איזה ארון בעלי פותח שלא לדבר על סבונים, שמפו, מרכך כביסה, סבון כלים.. הכל. למזלי הריח גוף של בעלי לא הגעיל אותי (כשהוא לא מזיע), ודבר אחד אני יכולה לנחם אותך- זה משתפר- ממש! אני שבוע 25, כבר לא מקיאה מריחות, לא שוטפת כלים ולא שמה מרכך כביסה אבל מצאתי שמפו וסבון ללא ריח ואני פחות רגישה לריחות שהיו גורמים לי להקיא ברפלוקס ברגע. זה ממש מתסכל אבל זה משתפר מאד, מבטיחה!