היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי חזר אחרי שבועיים שלא ראיתי אותו אז אמרנו למרות האזעקות והכל נלך לאכול ארוחת בוקר במסעדה שאחותי עובדת בה. אני חייבת לציין שהייתי מקיאה פעמיים ביום עד שבוע 21 ומאז-כלום. התיישבנו אכלתי ארוחת בוקר ישראלית,הזמנו קינוח-ופתאום תקף אותי גל חום (ישבנו בחוץ בצל אבל עדיין היה חמים קצת) ואני אומרת לבעלי "וואי אני מזיעה פתאום" והוא לא מבין ואז אני אומרת לו"אני לא מרגישה טוב-לא מבינה מה יש לי" הרגשתי כאילו אני עומדת להתעלף מחום וחולשה ופתאום הקאתי בלי התראה מוקדמת את כללללל הארוחת בוקר שהשניה אכלתי לא הספקתי אפילו לקום מהכיסא. אחותי המלצרית קלטה מרחוק ומיהרה להביא לי מלא נייר סופג חח ואני התפדחתי אחרי שהקאתי הרגשתי מעולה! עוד אכלתי קינוח ושתיתי קפה קר נטול קפאין חח כאילו כלום לא קרה.
אבל חשבתי שסיימתי עם ההקאות-כנראה שהן חוזרות גם לקראת הסוף חוץ מזה מאז הרגשתי עוד כמה גלי חום כאלו והבייבי כולו בריקודים ותזוזות היום יותר מהרגיל-מישהי גם חוותה זאת באזור שבוע 28?
שיהיה סוףשבוע שקט ורגועעעע לכולן ורק בשורות טובות!!!!!
3 תגובות
עמוד 1
אוי, זה נשמע ממש לא נעים.... מקווה מאוד שזה לא יחזור לך עכשיו והיה אירוע חד פעמי!
היי, קרה לי באופן דומה לאחרונה ושמתי לב שזה קורה אם אני מתחילה את הבוקר בשתיית מים. מאז אני מתחילה בלשתות קפה נטול / מיץ תפוזים סחוט / מיץ כלשהו .. אז תשימי לב מה עשית שיצר את זה.. ושלא יחזור ! תרגישי טוב !
גלי חום, הרגשה רעה כזו של חולשה ובחילה זה בדיוק מה שקורה לי שיש לי ירידות סוכר. יכול להיות שהייתה לך ירידת סוכר שחלפה... יכול להיות שסתם עלה לך האוכל והרגשת רע.