חום שיעול ו-CRP ומונוציטים גבוהים בשבוע 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 5 וארבעה ימים, הריון תאומים מ-IVF. לפני יומיים התעוררתי עם 37.7 חום ומעט שיעול עם ליחה שקופה. החום עלה בערב עד ל-38.8 וביום השני ירד ועלה (37.2 עד 38) והבוקר תקין. השיעול נשאר, אך לא מעיק וההרגשה הכללית היא של התקררות וקצת חולשה. אני מחוסנת לוירוס CMV. מבדיקה פיזית של רופא משפחה אני בסדר. כעת התקבלו תוצאות בדיקות דם מדאיגות: CRP=24, אחוז מונוציטים 12.5, ברזל 18, LDL=52, סרום אשלגן=5.7 וגלוקוז 101. אציין כי בשל דוחק ביצעתי הבוקר את הבדיקות לא לגמרי בצום (שתיתי תה עם דבש וג'ינג'ר). בכל זאת, קראתי ש-CRP מעל 5 מסוכן ומעל 9 מקושר עם סיכון מוגבר לאוטיזם.
    אשמח לדעתך בנוגע לתמונה הקלינית, ולכל הבהרה שתרגיע מעט את הלחץ, שמא נגרם נזק לעוברים.
    תודה רבה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

CRP הוא מדד בלתי ספציפי שעולה במצבי דלקת רבים, וזה מסתדר עם כך שאת בהריון + חולה. הקשר בין CRP לאוטיזם הוא ממצא של מחקרים בודדים, וגם בהם רוב הילדים נולדים בריאים ותוספת הסיכון אינה גדולה, לכן אפשר לבהחלט להיות רגועה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה