דימום 3 ימים לפני מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני ובעלי התחתנו לפני 7חודשים שבועיים אחרי החתונה גיליתי שאני בהריון ולצערי הרב בבדיקת דופק בשבוע 9 לא היה דופק ועשיתי הפלה עם כדורים מאז המחזור שלי לא סדיר בכלל מגיע אחרי 29 ימים או 30 או 36 ימים וכאבים מאוד חזקים לפני שאני מקבלת מחזור והוא נמשך שבוע ולפני ההפלה הייתי מקבלת כל 28 ימים קבוע ובלי כאבים
    המחזור ההאחרון הגיע לי אחרי 27 ימים ( 3ימים לפני המועד) ובלי כאבים בכלל וביום הראשון של המחזור היה כמות מאוד קטנה של מחזור וביום השני והשלישי היה קצת יותר אבל לא כמו מחזור רגיל והמחזור הזה היה לי רק 3 ימים ולאחר ה3 ימים היו לי הפרשות חומות
    היום הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה לי שזה מוקדם מידי לראות שק הריון
    האם זה קרה פה למישהי ובסוף היא גילתה שהיא בהריון?
    האם יש מצב שאני בהריון?
    תודה מראש וסליחה על החפירה
4 תגובות
עמוד 1
  • ייתכן וזו השתרשות
    ממליצה לך לעשות בדיקה
    בהצלחה :)
  • מצטרפת לבייבי 555
  • אני מאוד מפחדת להתאכזב
    טוב אבל אין בררה
    מקווה לטוב
    תחזיקו לי