התמודדות עם לחץ וחרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    זהו הריוני השני, אך לראשונה (לאור המצב...) אני חווה חרדות ולחץ רב מהמצב.
    אני תושבת הדרום, ועד כה לא הייתי מתרגשת מאזעקות וטילים...
    אך הפעם, אני נבהלת מכל אזעקה, נמצאת בלחץ מתמיד וחרדה כאשר הבת שלי לא נמצאת לידי.
    אשמח לקבל עצות מנשים הנמצאות או שהיו במצב דומה, כיצד להפחית את רמת הלחץ והחרדה, בכדי לא לעשות נזק פסיכולוגי רב יותר לבתי או להזיק לעובר (אני בסוף שליש ראשון...)
    תודה ושבת שקטה!
    anaty :-)
3 תגובות
עמוד 1
  • היי. מבינה אותך מאוד גם אני חוויתי חרדות קשות בזמנו נדמה לי שזה היה בעופרת יצוקה או עמוד ענן. תראי אני יכולה להגיד לך עד מחר שתנסי לא לשדר לחץ לילדים וכו' אבל אני יודעת שזה קשה . יש לכם חדר ביטחון בבית? אם כן תארגני אותו ככה שיהיה לכם יותר נעים לשהות בו במשך היום ולא רק באזעקות .תארגני מקומות שינה משחקים קצת וכל דבר אחר שיעשה את האוירה נוחה יותר. תנסי לא לחיות מול החדשות זה מכניס לחרדות חבל על הזמן . תעסיקי את עצמך ואת הילד בכל מני יצירות וכאלה זה גם יסיח את דעתך קצת. אני אתמול אזרתי אומץ ונסעתי לחנות בשקל וקניתי מלא תעסוקה לילדודס וככה אנחנו מעבירים את הזמן חייבת לציין שעם כל האדישות שלי הילדים שלי מאוד מפוחדים .ותזכרי זה עוד מעט נגמר בע"ה תסמכי על הצבא שלנו הוא שומר עלינו טוב טוב ויש עובדות בשטח!!! אם בא לך לדבר איתי אז בכיף אוכל לשלוח לך את הפון שלי . אם אפשר לשאול אותך איפה את גרה? שיהיה המשך יום רגוע ושקט
  • שולחת לך המון חיבוקים..
    למה שלא תקחו שבוע הפסקה ותצאו לנשום קצת אויר? אני יודעת שהרבה מקומות מאפשרים אירוח במחירי עלות או בחינם. אם את צריכה קישור למקומות כאלה תכתבי לי כאן ואנסה בשמחה לעזור.
  • בנות,
    תודה רבה על התמיכה. מנסה דימיון מודרך ומנסה להעסיק את הבת בדרכים יצירתיות.
    מקווה שנעבור את התקופה הזאת במהרה ובשלום.
    ובעיקר לוקחת על עצמי משימות ועיסוקים בכדי להסיח את דעתי...
    תשמרו על עצמכן.

anaty :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה