בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות

המחזור שלי לא סדיר, מה שאומר שאני יכולה לקבל אחרי 40 יום וגם אחרי 50 יום...
    החודש זיהינו ביוץ בעזרת הערכה הבייתית ו"עבדנו"..

אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או אמיתי אבל אני מרגישה כבר תקופה מאוד נפוחה (אני בדיאטה ולא מרגישה שאני מרזה אלא להפך), בחילות מידי פעם, פעם אחת אפילו סחרחורת.. לחצים בבטן כמו התכווצויות כאלה שיש גם לפני מחזור וגם תחושה מוזרה בצד שמאל של הבטן למטה מן כאב נסבל כזה..

היום בעיקרון זה 15 יום מהיום שזיהיתי ביוץ ובגלל שהמחזור שלי לא סדיר אין לי מושג מתי לבצע בדיקת הריון- מה אתן ממליצות???..

בעיקרון אמורים לקבל מחזור 14 יום אחרי ביוץ אז זה אומר לבדוק היום? למרות שזה היום ה45 למחזור שגם ככה לא סדיר ויכול להגיע גם אחרי 50 יום?..

הסקרנות הורגת אותי!!!...
13 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אם את יודעת בערך מתי את בייצת לפי ערכות הביוץ אז תחשבי 14 יום מאז. הבדיקה גם יכולה להיות חיובית כמה ימים לפני האיחור. בהריון הזה השתמשתי בבדיקה הכי זולה מחנות הכל בדולר, והיה חיובי חזק כבר ביום האיחור.עשיתי בטא באותו היום והיה כמעט 500. כך שלפי החישוב שלי גם אם הייתי עושה כמה יום לפני זה היה חיובי.
    והתכוצויות בבטן זה ממש סימן חיובי. בהריון הקודם כך ידעתי. 4 ימים לפני האיחור היו התכוצויות חזקות טיפה כמעט כל פעם שהייתי קמה או מתיישבת. מאוד שונה מכאב עמום שיש לי בדרך כלל לפני מחזור. בהצלחה!!!!!
  • מסכימה... פשוט תעשי בדיקה ביתית לדעתי. אצלי היא גם הייתה חיובית יומיים לפני האיחור - אגב עשיתי גם עם בדיקה שקיבלתי מחברה שהריצה מחקר שעשו בו גם בדיקות הריון וזה היה משהו לא ממותג ופשוט נורא וזה היה חיובי ברור, למחרת דוקא זאת של הלייף שעלתה איזה 30 שקלים הפס שם היה ממש דמיוני... לגבי מה שנטשה אמרה :]
    בהצלחה תעדכני!!!
  • אני כבר ביום ה16 לביוץ ועדין אין מחזור.. אתמול היו לי כאבים מטורפים בבטן התחתונה.....

אני מתה מפחד לבדוק ! פוחדת להתבאס
  • זה בהחלטת רגע מלחיץ!!!! תקחי נשימה ארוכה ותעשי. מומלץ ישר על הבוקר. מה שנועד לקרות יקרה. בהצלחה!!!!
  • טוב אז בדקתי.... ואני בהריון!!!! (:
    חלמתי על זה ומרוב שלא יכלתי להתאפק התעוררתי ב5 בבוקר וישר בדקתי!

בקרוב אצל כולן בע״ה!!
  • קולולולו!!! מזל טוב!! הייתה לי תחושה טובה לגבייך.
  • איזה כיף!!! שהכל יהיה קל ותקין!!
  • ואיי מזל טוב:)) עכשיו ללכת לרופא שיביא לך הפניה לבדיקת בטא וכמובן לבדוק הכפלה אחרי יומיים.
    את יכולה לבקש גם מרופאת המשפחה הפניה. שיהיה תקין, קל ומשעמם!
  • תודה בנות!!!

כבר קבעתי תור לבדיקת דם למחר בבוקר וביקשתי הפניה בטלפון מהרופא משפחה והכל...
    ותור לרופאת נשים קבעתי לעוד שבועיים..
    אתן לא מבינות איזה פס חזק יצא לי בבדיקה!! אם הייתי יודעת איך הייתי מעלה תמונה חח.. עוד לפני שהמסך התמלא זה כבר הופיע מאוד ברור.. התרגשתי ברמות! ובעלי בכלל, הערתי אותו משינה לא הבין מה קרה ב5 בבוקר ולא עיכל חשב שהוא חולם חחח..

יש לי עדין כאבים בבטן כמו לפני מחזור, זה תקין??? מתחילה להלחץ...
    ושלא לדבר על הבחילות...

בקרוב אצל כולם בע"ה!!
  • מזל טוב בובה !!! אני גם עם איחור עשיתי בבוקר בדיקת דם כי ערכה ביתית יצא לי שלילי מקווה להתרגש כמוך :)
  • מזל טוב !!!!!!
  • כאבי מחזור הפ חלק מן ההריון, לא כל אחת חווה, אבל בהחלט זה סימפטום של הריון. יש לי עד עכשיו:)
  • תודה בנות מהממות שכמותכן!!

בייבי555 בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות! תעדכי :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה