בנות - עזרתכן דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת את העזרה שלכן.
    אני כבר מעל ל- 3 ימים עם הפרשות חומות
    אמורה לקבל מחזור ב - 15-16/7 .(עוד יומיים שלושה בערך)
    יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה ממש כמו מחזור
    וכרגע ראיתי שהתחיל לי דימום.
    עשיתי הבוקר בדיקות דם של הריון,טרם התקבלה תשובה...

זה כבר קרה למישהי ??.........
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    ממה שאני שמעתי הכל יכול להיות... אצלי היה את העניין של כאבי בטן מטורפים אבל לא זכור לי הפרשות ודימום לא היה. זה נורא אישי אבל. זה יכול להיות דימום של השתרשות, אבל זה גם יכול להיות פשוט מחזור שהקדים מעט.. אני יודעת כמה זה קשה אבל עדיף אולי לחכות ממש עוד טיפה לבדיקות דם (אם את במכבי זה יגיע מחר על הבוקר מהניסיון שלי) ולנסות בינתיים להיות אופטימית... מאחלת לך שתצליחי!!!!
  • יש חדש מהבדיקת דם?

• היי בנות תודה.
    הייתה לי איזה חצי שעה של כאבי בטן כמו מחזור עם כאבי גב.
    וכשנכנסתנ לשירותים הייתה טיפת דם אחת,ממש טיפה קטנה (סליחה על התיאור)
    והלכתי לישון. עכשיו קמתי וזה נעלם!!!!! נשאר רק מעט חום כזה.
    הבדיקות של מכבי,קיבלתי היום חלקי...
    אחך נקראת הבדיקת הריון בבדיקות דם? אפשר לזהות אותה בעוד בדיקות דם נוספות??
  • היי בנות תודה.
    הייתה לי איזה חצי שעה של כאבי בטן כמו מחזור עם כאבי גב.
    וכשנכנסתנ לשירותים הייתה טיפת דם אחת,ממש טיפה קטנה (סליחה על התיאור)
    והלכתי לישון. עכשיו קמתי וזה נעלם!!!!! נשאר רק מעט חום כזה.
    הבדיקות של מכבי,קיבלתי היום חלקי...
    אחך נקראת הבדיקת הריון בבדיקות דם? אפשר לזהות אותה בעוד בדיקות דם נוספות??
  • רשום שם בטא את תזהי... במכבי באמת מעצבנים ולוקח להם יום שלם. צפי לזה מחר בבוקר
  • זה קרה לי.. חמישה ימים לפני המחזור התחילו הפרשות חומות..
    במידה ותקבלי מחזור.. כדאי שתחשבי על תמיכה (פרוגסטרון)
  • לצערי נכנסתי לאתר של מכבי ורשום שלילי.
    יכול להיות כי ביצעתי את הבדיקה רק 11 ימים לאחר ההפריה ולא המתנתי לפחות 14 יום או לאיחור? אני ממש מבואסת מזה..,,
  • היי, יכול להיות. אני ביצעתי 12 יום אחרי ההפריה וזה היה 76. אני ממש ממש ממש מבינה אותך זה היה מאוד מתסכל בחודשים שניסינו ולא הצליח... שווה אולי כן לנסות לחכות ליום של האיחור לפחות וגם לעשות בדיקה ביתי, כל המתח הזה עד שמגיעות התוצאות ממש בונה ציפייה וזה מספיק קשה גם ככה לדעתי... מחזיקה לך אצבעות שתיקלטי מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה