-
שני הבנים שלי מהתחלה ישנו בחדר שלהם במיטת תינוקות רגילה . עם גדול עוד השכרנו עריסה אבל לא ישן בה בכלל עם קטן לא לקחנו אפילו . החדר שלהם זה ממש מול חדר שלנו וככה היה לנו נוח .
Free image hosting by
htt
-
אחרי 5 חודשים בערך עבר הבן שלי לחדר שלו , אין לי סיבה ספצפית , לפני זה ישן בעגלה (הייתה עגלה די גדולה).
/]
-
אחרי 5 חודשים בערך עבר הבן שלי לחדר שלו , אין לי סיבה ספצפית , לפני זה ישן בעגלה (הייתה עגלה די גדולה).
/]
-
אנחנו העברנו ב4 חודשים
ישנה עד אז בעריסה איתנו בחדר..
כשעברנו דירה ישר העברנו ושאלנו מגיסתי בייבי פון כדי שאשמע אותה
-
הסיבה מחולקת ל2
גם רציתי קצת מהפרטיות שלי בחזרה, במיוחד שהיא מאוד רגישה לרעשים אז בקושי יכולנו לזוז בחדר
וגם רציתי שתהיה לה פינה משלה ותתחיל לפתח עצמאות
חייבת לציין שכולם ישנים הרבה יותר טוב עכשיו!
-
שלנו בת 9 חודשים ונמצאת איתנו בחדר.
אין לי מושג מתי ארגיש בנוח לנעביר אותה לחדר משלה, בטח לא בזמן הקרוב.
-
l]
-
בערך בגיל חודש וחצי, אבל זה לא ממש חדר נפרד, אלא חדר בתוך חדר. בהתחלה היינו אצל אמא שלי, אחכ היא ישנה בעגלה לידינו, ובגיל חודש וחצי עברה לישון בחדר הזה בעריסה, עד עכשיו.
-
אז את אגמי העברנו לפני כמעט חודש לחדר משלה
לפני כן היא ישנה לידנו בחדר בעריסה.
הסיבה להעברה הינה שהיא פשוט נהייתה גדולה מדי לעריסה
-
לא ניראה לי שאני יעביר אותה בזמן הקרוב,
תכף היא בת חצי שנה
-
העברנו את בארי לחדר משלו בגיל 5 חודשים
סיבה - לכל אחד יש את החדר שלו
עד אז הוא ישן בעריסה בחדר איתנו
-
הגדול בגיל שנתיים וחצי -בהתחלה גרנו ביחידת דיור ולא היה חדר נוסף ובגיל שנתיים עברנו לדירה ורק אחרי חצי שנה הערתי אותו חדר אחרי שהרגשתי שאני מוכנה וגם הוא
הקטן עדיין איתנו -כשנעבור לבית שלנו נעביר אותו יחד עם איתמר באותו חדר הוא יהיה בן שנה וחצי או אפילו נחכה קצת שלא יהיה הרבה שינויים ביחד
-
היי בנות
רק בהריון ועוד אין לי דעה מגובשת בנושא אז פתוחה לגישות שונות :)) אבל אם זה בסדר לשאול, להיות עם הילד עד גיל מאוחר באותו חדר לא פוגע בזוגיות? יחסי מין אבל אפילו לדבר במיטה בסוף היום.... פינה שקטה משלכם... מחברה שמכירה אישית אני יודעת שיש מחיר אבל אולי זה תלוי גם בזוגיות מן הסתם.... ובכמה הבעל שותף אמיתי להחלטה ומבין אותה?
-
אצלי אני דווקא הייתי מוכנה והמתנתי עד שבעלי היה מוכן גם להעביר את הקטנה לחדר משלה.
כל זוגיות שונה מחברתה.
חמתי השאירה את הילדים שלה איתה בחדר עד כמעט גיל שנתיים.
אחי השאיר את הקטנה איתו בחדר עד כמעט גיל שנה כי המתין לדירה שעבר אליה.
-
את הבכורה העברנו בגיל שנה וחצי
כמה חודשים לפני לידת הקטן
את הבן שנולד אחריה העברנו ב9 חודשים
את הקטנה כנראה בגיל שנה
]
-
העברנו לפני שבוע עקב המצב הבטחוני - איתן ישן עם אחיו בממד
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
בגיל 3.5 חודשים העברתי. הסיבה שהוא התחיל להרים את הראש מעל המגן ראש ולחפש אותי לידו, ולא רציתי שיתרגל לראות אותי לידו כי אחרי זה המעבר יותר קשה.
עד אז ישן לידי בעריסה
-
מאוד מעניין המגוון של הגילאים.................
-
את נעמיקי העברתי בגיל שנה וחודשייפ כי נכנסתי להריון ורתיתי להעביר אותה לפני הלידה שתתרגל ושלא תרגיש שאח שלה תפס לה את החדר שלה.
את אליה העברתי לפני כמה ימים הוא בן שנה.
הם ישנים ביחד בחדר וכיחף להם(: חחחחח